Kocaeli Bilim Kulübü binası, içler acısı durumda!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2009 yılında genç bilim adamları yetiştirmek üzere hizmete açılan, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Kocaeli Bilim ve Teknoloji Kulübü’nün binasının durumu içler acısı. Merkez adeta madde bağımlılarının meskeni haline geldi

Kocaeli Bilim Kulübü binası, içler acısı durumda!
Kocaeli Bilim Kulübü binası, içler acısı durumda!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

CHPİzmit İlçe eski Başkanı olan Selman Yıldırım, 2019 yerel seçimleri öncesi yoğun bir tempo ile çalışıyor. Vatandaşların sıkıntılarına derman olmaya çabalayan Yıldırım, dün Plajyolu’nda kaderine terk edilmiş bir yatırımı inceledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından genç bilim insanları yetiştirmek ve gençlerin eğitimine katkı sağlamak için Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa ettirilen Kocaeli Bilim ve Teknoloji Kulübü’nün içler acısı durumunun fotoğraflarını Facebook sayfasında paylaşan Yıldırım, üzerine düştüğü notta “Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi Lale Sokak’ta bulunan merkez adeta madde bağımlılarının meskeni haline gelmiş. Çevre sakinleri de buradaki manzaradan oldukça rahatsız. Ortada çok önemli bir hizmet var. Türkiye’de ilk olma özelliği de bulunan Kocaeli Bilim ve Teknoloji Kulübü’nden gençlerimizin yararlanmasını istiyoruz” dedi.

Yıldırım’ın paylaşımında şu ifadeleri sarf etti: “Büyükşehir Belediyesi’nin 2009 yılında genç bilim insanları yetiştirmek ve gençlerimizin eğitimine katkı sunmak için yüz binlerce liraya yaptırdığı Kocaeli Bilim ve Teknoloji Kulübü’nün durumu içler acısı.

Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi Lale Sokak’ta bulunan merkez adeta madde bağımlılarının meskeni haline gelmiş.

Bilim ve teknoloji merkezinin dışarıdan hali böyleyken içerisinin halini düşünemiyoruz.

Çevre sakinleri de buradaki manzaradan oldukça rahatsız.

Kocaeli’nin en nezih yerleşimlerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesi’nde böyle bir görüntüyle karşılaşmak bizleri üzmektedir.

Ortada çok önemli bir hizmet var. Türkiye’de ilk olma özelliği de bulunan Kocaeli Bilim ve Teknoloji Kulübü’nden gençlerimizin yararlanmasını istiyoruz.

Ancak bu hizmetin amacına ulaşması için sadece merkezler inşa etmek yetmez, bunun devamının da gelmesi ve gerekli ilginin gösterilmesi gerekir.”

23 Kas 2017 - 12:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ks - Ali yesildal capkinlikla mesgul gormez bunlari kendisine bagli kurumlarda savurganlik var icraat yok .gizli ortak oldugu firmalar yayin evleri uzerinden belediyeyi hortumlar ancak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 12:13


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler