Kıyasıya yarıştılar

Gölcük Yelken Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yelken Yarışları tamamlandı

Kıyasıya yarıştılar
Kıyasıya yarıştılar
Haber albümü için resme tıklayın

Gölcük Yelken Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yelken Yarışlarında Kocaeli’nin her köşesinden sporcular bir araya geldi.

Gölcük Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen bu yıl ki yarışlara toplam 8 kulüp, 100 sporcu katıldı. Dereceye giren sporculara ödülleri Gölcük Yelken Kulübü'nde törenle verildi. Ödül Törenine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Engin Yaşar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu ve vatandaşlar katıldılar.

Ödül töreninde konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise “Şu ana kadar Yelken Kulübümüze desteklerimizi esirgemedik, mutlaka bundan sonra da yapılacak bir takım atılımlar var. O hususta da belediye olarak imkanlarımızı zorlayarak bu kulübümüzün daha da gelişmesi adına gayret sarf edeceğiz. Sonuçta hedefimizi her zaman ifade ediyoruz. Umudumuz, yarınımız ve geleceğimizin teminatı olan bu evlatlarımızın eğitimli ve donanımlı bir şekilde yetişmeleri ve sağlıklı bir bünyeye sahip olmalarıdır. Mutlaka okullarındaki eğitimleri tamamlarken en üst noktaya taşıma adına ortaya koyacakları irade çok önemli ama bununla paralel olarak da çeşitli sportif, sanatsal ve kültürel aktiviteleri de yapmaları en büyük arzumuz. İşte burada ki çocuklarımız yelken sporunu seçmişler ve kulübün bünyesinde faaliyetlerini sürdürüyorlar. Bir kez daha Zafer bey başta olmak üzere tüm spor kulübü üyesi arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bundan önceki yelken kulübünde yer almış herkese teşekkürlerimi ifade ediyorum ve bu organizasyona gelen konuk takım sporcularına, evlatlarımıza da hoş geldin diyorum. Herkese başarılar diliyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Yarışlarda dereceye giren sporcular ve aldıkları dereceler şu şekilde:

Optimist Junior

1-Duru Demirdalmış( İzmit Yelken Kulübü)

2-Merve Esma Özen ( Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

3-Defne Uçal (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

4. Levent Kaldırım ( Körfez Yarımca Yelken Kulübü)

Optimist Junior Kız

1- Duru Demirdalmış( İzmit Yelken Kulübü)

2- Merve Esma Özen ( Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

3- Defne Uçal (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

Laser 4.7 Junior

1-Teoman Teksel ( Karamürsel Yelken Kulübü)

2- Eren Sedid Ulutaş ( Bayramoğlu Yelken Kulübü)

3-Efe Özbal ( İzmit Yelken Kulübü)

Laser 4.7 Genel

1- Uğurkan Yılmaz ( Şişecam Yelken Kulübü)

2- Uğurkan Yılmaz ( Şişecam Yelken Kulübü)

3- Eren Sedid Ulutaş ( Bayramoğlu Yelken Kulübü)

Optimist Genel

1-Yağız Aşçıoğlu (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

2-Tansu Tan ( Derince Yelken Kulübü)

3-Giz Işık ( Derince Yelken Kulübü)

4-Adnan Zait Ural (Derince Yelken Kulübü)

Optimist Kızlar

1 – Tansu Tan ( Derince Yelken Kulübü)

2 - Giz Işık ( Derince Yelken Kulübü)

3 - Duru Demirdalmış( İzmit Yelken Kulübü)

En Küçük Sporcu

Demir Özbal ( İzmit Yelken Kulübü)

24 Nis 2018 - 13:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler