KESMAR’a 1 yıl süre..!

Kocaeli’de 28 yıllık süpermarket zinciri KESMAR konkordato için girişimde bulunmuştu. Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi firmaya 1 yıl mühlet verdi. Bu süre içerisinde alacaklılar hukuk yoluna başvuramayacak

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde 1990 yılında kurulan ve 28 yıldır 8 şubesiyle hizmet veren süpermarket zinciri KESMAR İnşaat Taahhüt Gıda ve Turizm Pazarlama Sanayi İçi ve Dış Ticaret Limited Şirketi konkordato talebinde bulunmuştu. İnşaat işleri dolayısıyla sıkıntıya giren firma için Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi kesin mühlet kararını açıkladı. 3 aydır geçici konkordato durumunda olan şirket için 1 yıl kesin süre tanındı. Bu süre içerisinde alacaklılar hukuk yoluna başvuramayacak.

İNŞAAT SIKINTIYA SOKTU

Hatırlanacağı üzere KESMAR İnşaat adına Emrullah Keskin bir açıklama yapmış ve şu ifadelere yer vermişti; “İnşaat sektöründeki durağanlık herkes kadar bizi de etkiledi. Bizim bitmemiş ya da yarım kalmış projemiz yok. Tamamı bitmiş ve satışa hazır durumda. Piyasa durgun olunca fırsatçılıklarla karşılaşıyoruz. Bunun önüne geçebilmek için konkordatoya başvurduk. Geçtiğimiz hafta yaptığımız başvuru 6 saat sonra olumlu sonuçlandı. Şu an hiçbir sıkıntı yok. Borçlarımızı kısa sürede ödeyeceğiz. Sonuçta borcumuzu karşılayacak malımız var, ama bu durumu fırsat bilip ev ve iş yerlerini 4’te 1, hatta 5’te 1 fiyatına almaya çalışıyorlar.”

14 Oca 2019 - 10:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Eser - Sıfır müşteri memnuniyeki sıfır alaka gitmeyin sakın böle karaktersiz bi market görmedim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 10:24
08

Süleyman Keskin - @Eser 07 nolu yoruma cevabı: eser esmişsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 20:46
06

izmitli - herkes kendi işini yapsa bu sorunlar oluşmayacak.bende tepkimi bahcecikli olarak senden alışveriş yapmamakla göstereceğim.Yazık değilmi alacaklılarına.herkes konkordate ilan ederse sen kime marketten mal satacaksın.Allah herkese vicdan ve merhamet nasip etsin.çok yazıkk

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 10:24
09

Süleyman Keskin - @izmitli 06 nolu yoruma cevabı: izmitli küçük işler le büyük işler farklı riskler barındırır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 20:47
05

Seref - Hiç anlamadığın işe bulaş, 200 bin liraya malettiğin villayı 1 milyona satmaya kalk. Satamayınca da fiyatı düşeceğine, konkordato ilan edip alacaklılarını batır. Böyle adaletsizliğe göz yumanlardan Allah razı olmasın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 10:24
03

Cemal - Alacaklılara yazık günah değil mi? Marketçiysen marketçilik yapıcan , inşaatçıysan inşaatçılık. Sen başkalarına fırsatçı diyorsun, kendinde hırslı ve aç gözlüsün o zaman . Bir taraftan kazandığın parayı diğer tarafa aktarmıycan. Ticareti senden değil, sen ticareti doğru yapandan öğrenicen.. Millet alacağı için senin keyfini bekliycek. İnşaatları bitirmişin. Üstüne çimentoya , demire zamlar gelmiş. Alıcaklılar beklesin . Ne zaman satarsam o zaman öderim . Ohhh ne ala . Uyanık spor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 10:24
10

Süleyman Keskin - @Cemal 03 nolu yoruma cevabı: alacaklılar verdğim mülkleri 5 kat yüksek fiyata sattılar biri bana para getirmedi..tezin çürüsün cemo

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 20:47
01

Volkan KARAYEL - Allah yardımcısı olsun. Umarım kaldıkları yerden devam ederler ticari hayatlarına..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 10:24
11

Süleyman Keskin - @Volkan KARAYEL 01 nolu yoruma cevabı: tşklerkler volkan bey

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 20:48


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler