Kefken meydanı yeniden yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi yaz dönemlerinde denize girmek için vatandaşların ilgi odağı olan Kandıra Kefken Mahallesi meydanını yeniledi

Kandıra İlçesi Kefken Mahallesi, yaz mevsiminde Kocaeli ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilden vatandaşların denize girmek için yoğun ilgi gösterdiği bir turizm beldesi olarak öne çıkıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz mevsiminde vatandaşların denize girmek için geldiği Kefken mahallesinde vatandaşların daha düzenli ve temiz bir çevrede yaşayabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kefken Mahallesini daha modern bir görünüme kavuşturacak meydan projesi çalışması bitirdi.

PODİMA VE GRANİT KÜP TAŞ

Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığınca gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Kefken Mahallesi meydanında 160 metrekare çapa şeklinde podima taşı, 300 metrekare granit küp taş, 100 metrekare bordür taş kullanıldı. Meydanda 1 adet Osmanlı Çeşmesi inşa edildi. Ayrıca meydana 9 adet ağaç dikimi gerçekleştirildi.

ENGELLİLER DE DÜŞÜNÜLDÜ

Büyükşehir Belediyesi tatil dönemlerinde vatandaşların ilgi gösterdiği yerlerin inşasına özen gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi Kefken meydanını kullanacak engelli vatandaşları unutmayarak, meydan giriş çıkışlarına engelliler için uygun hale getirilerek inşa edildi. Meydanda ayrıca 10 adet dekoratif bank, 5 adet çift taraflı aydınlatma direği ve 5 adet ahşap çöp kovası bulunuyor.

09 Oca 2018 - 16:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler