KBT’nin çocuklarından muhteşem son!

Kocaeli Bölge Tiyatrosu’nun geleneksel hale getirdiği ve tamamı çocuk oyunculardan oluşan, “8. Çocuk Oyuncular Sahnesiz Oyunlar” festivali final yaptı

KBT’nin  çocuklarından  muhteşem son!
KBT’nin  çocuklarından  muhteşem son!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Bölge Tiyatrosu’nun 8. Çocuk Oyuncular Sahnesiz Oyunlar festivali son gösterilerle sona erdi. Dolphin Alışveriş Merkezi’nin ikinci katında gerçekleşen oyunlar kapsamında 11 ayrı gruptan toplam 120 çocuk birbirinden güzel gösterilere imza attı. Tamamı çocuk oyunculardan oluşan festival kapsamında, tiyatro okulu öğrencilerinin gösterileri veliler ve sanatseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

HER GRUP AYRI GÖSTERİ YAPTI

Festival kapsamında ilk hafta; Grup Süreç “Öteki Yüzümüz”, Grup Şekil “Duvarın Dışındakiler”, Grup Barış ise “Dolambaçlayan” adlı gösteriyi sergiledi. İkinci gün de ise; Grup Norm “Otoportre” ve Grup An Rm a”RistoPlato’ oyununu sergiledi. Son haftanın ilk oyununda ise Grup Başaran, “ Bu”, Grup Bütüncül “Ateknomonolojik” ve Grup Moment de “Oturumun Durumu” eserlerini başarıyla oynadı. Festivalin son günü ise yine üç oyun sergilendi. Grup Sevgi “ Benim Dünyam”, Grup Sonuç “İsimsizlerlesiniz” ve son oyun Grup Boyut “ Özgünlük Matinesi” adlı çalışma büyük alkış aldı.

VALİ AKSOY’A TEŞEKKÜR

Oldukça başarılı geçen festival sonun da söz alan Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin, festival boyunca kendilerini yalnız bırakmayın tüm veli ve sanatseverlere teşekkür etti. Ayrıca Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un mesajını da okuyan Akçin, “ Sayın Valimiz bu kent için çok önemli bir değerdir. Kendisinin görsel sanatlara verdiği önem bizleri çok mutlu etmiştir. Sayın valimizin de destekleriyle bu kentte sanırım yapacak çok işimiz var” diyerek Vali Aksoy’a ayrıca teşekkür etti.

18 Oca 2018 - 15:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Musa Adıyaman - K.B.T. Kocaeli Bölge Ticarethanesi. Faturasız belgesiz ticaret yapan bir işletmemiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 15:39


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler