Kartepe’ye kar düştü!

Kocaeli’nin kayak merkezi Kartepe’ye yılın ikinci karı düştü. Kar yağışı sabah erken saatlerden bu yana devam ediyor

Kartepe’ye  kar düştü!
Haber albümü için resme tıklayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günlerdir uyardığı soğuk hava kendini gösterdi. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte Kocaeli bir anda kış mevsimine ‘merhaba’ dedi. Dün geceden itibaren şehrin merkezinde yağmur yağarken, üst bölgelerde ise karla karışık yağmur gözlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde hava sıcaklıklarının giderek düşmesiyle birlikte Kartepe’ye kar yağdı. Gece saatlerinden bu yana devam eden kar yağışı sonrasında Kartepe’de kar kalınlığı 5 santime kadar yükseldi. Kar yağışının halen devam ettiği Kartepe’de kar kalınlığının giderek artması bekleniyor. Pistler henüz açılmadı. Ancak yağış ve hava sıcaklıkları hafta sonuna kadar seviyesini korursa hafta sonu kayak severler için sezon açılabilir.

29 Kas 2018 - 11:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler