Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü’ne önemli görev

Uzun yıllar Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan ve Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Maarif Müfettişliği görevine atanan Mahmut Sami Demirci veda etti

Uzun yıllar Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Maarif Müfettişliği görevine getirilen Mahmut Sami Demirci veda konuşması yaptı.Demirci’nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “11 Haziran 2014’te devraldığım Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden, Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Maarif Müfettişliği görevine atanmam hasebiyle gururla ve onurla yürüttüğüm görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum.

Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandığım andan itibaren gerek ilçemizdeki yönetici ve öğretmenlerle ve gerekse ilimizdeki yöneticilerle çalışmaktan büyük onur duydum. Kartepe’ye görevlendirildiğim andan itibaren saygıdeğer yöneticilerimizin bilgi birikimi, mesai arkadaşlarımın enerjisi ve çalışma heyecanına, öğretmen arkadaşlarımın inancına ve sabrına güvenerek başladığım bu görevde öncelikle hak ve adalet duygusu içerisinde doğru ve güzel olan işleri yapmaya gayret gösterdim. Bu amaç doğrultusunda da; öncelikle eğitimin en önemli memleket meselesi olduğu bilinci ve eğitimin bireyleri dolayısıyla toplumu daha nitelikli hale getirme düşüncesiyle mahalli yöneticilerimizin de desteğiyle tüm eğitim kurumlarının fiziki ve teknolojik altyapısını geliştirerek ve eğitimcilerin yeterliliklerini uluslararası seviyelere yükselterek okullarımızı nitelikli kurumlar haline getirmeye çalıştık.

Kartepe’de eğitim öğretimde yakaladığımız bu gelişim ve değişimin hız kesmeden sürdürüleceğine, en yakın gelecekte sadece Kocaeli’nde değil tüm Türkiye de örnek gösterilen ilçeler arasında yerini alacağına gönülden inanmaktayım. Bu duygu ve düşüncelerle görevimi sürdürdüğüm süre zarfında gerek şahsım ve gerekse temsil ettiğim Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, bize güven ve destek veren başta çok kıymetli öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaş kurumlarımıza, öğrencilerimize, anne-babalara ve özellikle tüm personellerimize teşekkür ediyorum.

Çalıştığım süre içerisinde benden yana haklarımı herkese helal ediyorum. Bilerek ya da bilmeyerek bana da geçen haklar olduğu düşüncesiyle herkesin bana olan hakkını helal etmesini diliyorum. Bundan sonraki çalışma hayatlarınızda Kartepe’de yaşayana veya Kartepe’ye hizmet eden herkese sağlık ve başarı dileklerimi iletiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

11 Ara 2017 - 12:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

Mehmet Emin Kiliç - Sendika sayesinde makam mevki sahibi olup haksızlık ve firildaklikta zirve olan birisidir. Allah bu firildaklara bile merhamet ediyor düşünün yani.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 12:10
09

Ahmet - Kâğıt imzalatmak için gittiğimde odasında yoktu ve sekreteri aradığında ben gelene kadar beklesin şube müdürleri de imza atmasın diyen çok yardımsever müdürümüze başarılar,kankalar ina geçmiş olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 12:37
08

Ahmet - Sadece üç yıl öğretmenlik yapıp geri kalan yılları müdür yardımcılığı müdür şube müdürü milli eğitim müdürü olarak geçirip şimdi de maarif müfettişliği,super

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 12:37
06

Hakkımızı helal etmiyoruz - Haksizlıkta 1 numara olarak anılacaksın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 12:37
05

Hakkımızı helal etmiyoruz - Haksızlıjta 1 numara olarak hafızalardan silinmeyeceksin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 12:37
04

Cevaben - Keşke vizyon sahibi plarak bu yorumları objektif yapabilseydiniz diyorum....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 12:37
02

Helallik almadan gideceksin - Sabahın sekizinde okul kapısında elinde kronometre ile müdür bekleyen, kinci müdür olarak gidecek ve asla hatırlanmayacaksın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 12:37
01

Öğretmen - Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü Sendika Şubesi olarak kullanan müdür olarak anılacaksın. Başka da bir marifet yok zaten.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 12:37


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler