Karacan, Lastik-İş’in onursal başkanı seçildi!

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, sendikanın Onursal Genel Başkanı seçildi

Lastik – İş Sendikasının 28’nci Olağan Genel Kurulu İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Sendikanın geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Genel Başkanı Abdullah Karacan’ın ölümünün ardından gerçekleştirilen genel kurulda Karacan Lastik-İş Sendikası’nın Onursal Genel Başkanı seçildi. Genel Kurulda konuşan Lastik-İş Genel Başkanı Alaattin Sarı “Örnek bir sendikacıydı. Kararlı ve mücadeleci bir kişiliğe sahipti. Sendikal mücadeleyi bilinçle sürdürdü. Aramızdan çok erken ayrılışının bizlere yaşattığı acıyı tarif etmek mümkün değildir. Lastik-İş çok değerli ve boşluğu doldurulamayacak bir varlığını kaybetmiştir. Lastik-İş Karacan’ın başkanlığı döneminde tarihsel bir dönüşümü yaşamıştır” cümleleriyle başlayan konuşmasının devamında, Abdullah Karacan’ın sendikanın onursal başkanlığına seçilmesini genel kurula sundu.

Sarı konuşmasında, “Sendikamızın efsane genel başkanı Abdullah Karacan’a Onursal Genel Başkan unvanı verilmesini genel kurula sunuyorum” dedi. Alaattin Sarı’nın bu önerisi salonda büyük alkış aldı ve oy birliğiyle Abdullah Karacan, Lastik İş Sendikasının Onursal Genel Başkanı seçildi.

23 Şub 2019 - 14:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

ramazan ozcan - inadına lastikiş inadınadısk inadına sendika

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 14:02
01

Ersoy Kandemir - Kendisini birkez daha rahmetle anıyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 14:02


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler