Kara kış o gün geliyor!

Bir süredir hasret kaldığımız güneş hafta sonu yüzünü gösterecek. Ancak güneşli havanın sıcaklığa herhangi bir etkisi olmayacak. Cumartesi günü en düşük hava sıcaklığı 0 dereceye kadar inecek. Pazartesi günü tüm yurt soğuk hava dalgasının etkisi altına girecek, kara kış gelecek

Kara kış o gün geliyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Beklenen kış geç kaldı, kar bekleyen vatandaşların gözleri Meteoroloji’den gelecek son dakika haberlerine çevrildi. Kentimizde yüksek kesimlerde kar yağışı var, körfez manzarası beyaza büründü ancak bu hafta yoğun bir kar yağışı beklenmiyor. Soğuk havanın etkisiyle yer yer yüksek kesimlerde kar yağışı görülecek ancak asıl kara kış pazartesi günü gelecek ve tüm yurdu etkisi altına alacak. 

Dün Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı bugün de devam edecek. Sabah işe giderken Samanlı Dağları’na bakan vatandaşlar bembeyaz bir manzara ile karşılaştı. Soğuk havaların etkisiyle birlikte Samanlı Dağları’nın beyaz örtüsü korunacak. Perşembe günü daha fazla düşecek olan hava sıcaklıkları yüksek kesimlerdeki kar yağışını artıracak. Hafta sonu ise hava sıcaklıkları yine yükselecek. Cumartesi günü güneş yüzünü gösterecek ancak bu yalnızca 2 gün sürecek. Hafta sonu yalancı güneşi atlatacak olan Kocaeli’de pazartesi gününden itibaren hava sıcaklıkları 3 dereceye kadar düşecek. Uzmanlar 22 Ocak ile birlikte Türkiye’nin büyük bir soğuk hava dalgası içine gireceğini belirtiyor. Balkanlar üzerinden ülkemize giriş yapacak olan soğuk hava dalgası kentimizi de etkileyecek.

BÜYÜTMEK İÇİN  GÖRSELE TIKLAYIN

16 Oca 2018 - 09:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Büşra - Bence artik meteroloji hava tahmin raporu vermesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 09:44
02

Büşra - Bence artik meteroloji hava tahmin raporu vermesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 09:44
01

ender çkrtş - hasret kaldığımız güneşmi? kara kışa özlem duymaya başladık hatta çok özledik kışın geldiği mi var şimdilerde çoktan kartopu şavaşları yapılmış kardam adamlar ile son bahar havasına girilmiş oluyordu yalancı yada kandırıkçı güneş kışıda yalana masala çevirdi kış gelsin kartaneleri düşsün artık yoksa gelmeyen kış beraberinde çok şeyi alıp götürecek sevgili adminn...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 09:44


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler