Kandıra sahillerine otobüs seferleri başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki UlaşımPark, Kandıra sahillerindeki plajlara ulaşım sağlayan otobüs hatlarını 1 Temmuz'da hizmete başlatacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park, Kandıra sahillerine ulaşımı kolaylaştırmak için sefere koyduğu iki otobüs hattı bu yaz da tatilcileri sahillere taşıyacak. Yaz aylarında Kocaeli ve komşu illerden gelen vatandaşların akınına uğrayan Kerpe, Kumcağız, Kefken ve Cebeci sahillerine ulaşımı kolaylaştırmak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş’nin 800K ve 800C numaralı otobüsleri 1 Temmuz’da hizmete başlayacak.

1 Temmuz Pazar günü sezonun ilk seferlerini yapacak Kandıra sahillerine ulaşımı sağlayacak hatlardan 800 C, Körfez, Derince, İzmit, Kefken ve Cebeci güzergahında çalışacak. Cumartesi ve Pazar günleri saat o7.00’da Körfez içesinden başlayan seferler saat başı yolcu alacak. Cebeci son duraktan ise saat 09.30’dan 23.30’a kadar seferler yine saat başı devam edecek. Körfez-Cebeci güzergshında çalışacak 800 C hattı diğer günler ise iki saatte bir yolcu alacak. Hattın ücretleri ise tam 8, indirimli 6.50, öğrenci ise 5.50 TL olacak.

Ulaşım Park A.Ş’nin 1 Temmuz’dan itibaren başlayacak olan 800 K hattı ise Körfez, Derince, İzmit, Kerpe güzergahında vatandaşlara hizmet verecek. Cumartesi ve Pazar günleri 07.30’da Körfez ilçesinden başlayan seferler 20:30’a kadar saat başı yolcu alacak. Kerpe son duraktan Körfez’e ise saatb09.30’dan 22.30’a kadar seferler yine saat başı yapılacak. 800 K hattındaki seferler Körfez’den hafta içi 08.30 dan 18.30’a kadar 2 saatte bir yapılırken, Kerpe’den 10.30 da başlayıp 20.30 a kadar iki saatte bir yolcu alacak. Hattın bilet ücretleri ise tam 7, indirimli 6 ve öğrenci 5 TL olacak.

17 Haz 2018 - 11:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

korby - niye gebzeden kalkmıyoda körfezden kalkıyo kalkış yeri gebze olsun millet yararlansın bu hizmetten saygılar köseköylü

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 11:54
01

afro kocaelili - kocaeli ilinde yaşayan ve her seferinde ikinci sınıf insan muamelesi gören bir gebzeli olarak neden buradan otobüs hattı yok diye sormuyorum çünkü kaderime razıyım. ancak kaderin üstünde bir kader var onu da 25 haziran sabahı göreceğiz inşaAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 11:54


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler