Kandıra çiçek açtı

Başkan Köken ” çevremize karşı duyarlı olmayı her daim görev bildik..

Başkan Köken  ” çevremize  karşı duyarlı olmayı her daim görev  bildik,  bu yönde Kandıra da her alan çiçeklendirilecek  böylece Kandıra’ya  rengarenk bir   görünüm  kazandırılmış olacak ” dedi.

Kandıra’nın yeşil doğal güzelliklerine bir yenisi daha eklendi. Kandıra Belediye Başkanı  Ünal Köken’in talimatlarıyla , Fen İşleri  Müdürlüğü Park Bahçeler Şefliği tarafından yürütülen çalışmalarda   daha yeşil , daha renkli bir Kandıra hedefleniyor.

YEŞİLİ VE DENİZİYLE RENGARENK KANDIRA

Kandıra Belediyesi  Park Bahçeler ekipleri  turizm kenti  Kandıra’da  park, bahçe ve yeşil alanlarda yenileme, yeşillendirme, çapa, budama ve düzenlemeler yapıyor. Yeşilliği ve denizi ile göze çarpan ilçede değişimler hızla devam ediyor. Kandıra’nın girişinde bulunan ve göze çarpan boş alan Kandıra Belediyesinin girişimleriyle değerlendiriliyor.

BAŞKAN KÖKEN :  HEDEF DAHA ÇOK TURİSTLE KANDIRA DA TANITIMI ARTTIRMAK

Başkan Ünal Köken, Kandıra’mız yeşil, ferah ve şirin bir ilçemizdir. Yaz mevsiminde ilçemize ziyarete gelen vatandaşlarımız güzelliklerimizi tanımalıdır.  Hedeflerimiz arasında daha geniş tanıtım yapmak ve daha çok turist çekmek var.  İlçemizin en güzel yanı,  temiz havası ve doğal güzelliklerle dolup taşmasıdır.  Çevremize  karşı duyarlı olmayı her daim görev  bildik, bu yönde Kandıra da her alan çiçeklendirilecek ve  böylece rengarenk bir Kandıra görünümü kazandırılmış olacak.

21 Tem 2015 - 11:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ayşegül kılınç - Kandıra çiçek açtı da birazda sahiller açsa kumcagızda vatandaßın sürekli kullandıgıkumcagızı birbirine bağlayan dere üzerindeki demir köprü çökmek üzere kimsenin canı yanmadan köprüyü lütfen en azından saglamlaştırsınlar yetkililerden rica ediyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 11:17


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler