Kahraman şoför yolcuyu böyle kurtardı!

Kocaeli’de meydana gelen olayda aracında fenalaşan yolcuyu fark eden Şakir Fazla fenalaşan yolcunun hayatını kurtardı

Kahraman şoför yolcuyu böyle kurtardı!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde fenalaşan yolcuyu fark eden otobüs şoförü olaya müdahalede bulunarak yolcunun hayatını kurtardı. Karamürsel’den Yalakdere istikametine seyir halinde olan “S.S 127 Nolu Kooperatifi 16/50 nolu ” aracın şoförü, Kerametli orman deposu mevkiine geldiğinde aracında yolculuk yapan, Vedat Y. İsimli yolcunun bir anda fenalaştığını fark etti.

Aracını hemen yol kenarına çeken şoför, fenalaşan hastaya ilk müdahaleyi burada yaptı ancak durumun ciddi olduğunu görünce hemen 112 ekiplerine haber verdi. Karamürsel istikametine aracıyla geri dönen şoför hastayı 112 ekiplerine teslim etti. 112 Acil servis ekiplerinin Karamürsel Devlet Hastanesi’ne sevk ettiği Vedat Y. İsimli vatandaş kahraman şoför sayesinde erken müdahale ile hayata tutunmayı başardığı bildirildi.

ARAÇ SAHİBİNDEN TEBRİK

Yaşanan olaylar sonrası Şakir Fazla isimli kahraman şoförün araç sahibi ve aynı zamanda kooperatif başkanı olan Tarık Eryürek, “Kahraman şoföre ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler bütün şoförlerimize ilk yardım eğitimi aldırıyoruz ve bunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha yaşayarak görmüş olduk. Bu büyük kahramanlığından ve soğuk kanlığından ötürü ne kadar teşekkür etsek azdır” diyerek kahraman şoförün ödüllendirileceğini dile getirdi.

Kaynak: Karamürsel TV

15 Ara 2018 - 14:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler