İZ-SAN-DER’den pilav günü şenliği

İZ-SAN-DER’den pilav günü şenliği

İzmit Sanat Okulu Mezunları Derneği  (İZ-SAN-DER) tarafından  13.’sü gerçekleştirilen geleneksel pilav günü etkinliğinde okulun eski mezunlar bir araya geldi.

İZ-SAN-DER’in  13’üncü geleneksel pilav günü etkinliği  mezunların katılımıyla Kocaeli Endüstri Meslek Lisesi’nin bahçesinde gerçekleştirildi. İZ-SAN-DER Başkanı Halil Atay ev sahipliğinde üstlendiği etkinliğe Kocaeli AKP Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm ‘de katıldı.

OKULUMUZ DEĞERLİ KİŞİLER YETİŞTİRİYOR

Okul öğretmenlerinden İbrahim Ayçiçek’in program sunuculuğunu üstlendiği etkinlik, okulun folklor ekibinin halk oyunları gösterisi ile başladı.  Açılış konuşmasını gerçekleştiren Halil Atay ise toplumun her kademesinde görev almış çok değerli kişilerin yetişmesinde okulun etkin derecede rol aldığını belirterek, “Okulumuz bu asli görevinden vazgeçmeyecektir. Planladığımız etkinlikleri tüm mezunlarımız ile birlikte yapmak en büyük hayalimizdir” dedi.

[gallery columns="4" ids="1134,1135,1136,1137,1138,1139,1140,1141"]

TARİHİ MİSYONU VAR

Sonrasında konuşan Sezgin Çuhadar ve İbrahim Karaosmanoğlu mezunların bir araya geldiği etkinliğin öneminden bahsederek, iyi eğitimin devam edeceğini vurguladılar. Son olarak söz alan 1970-71 Endüstri Meslek Lisesi mezunu Zeki Aygün ise tarihi misyonu olan bu okuldan mezun olmanın gururunu yaşadığını belirterek, “Öğretmenlerimizi hayırla yad ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından katılımcılara pilav, ayran ve tulumba tatlısı dağıtımı yapıldı.

02 Haz 2014 - 16:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler