İzocam o görüntüleri yalanladı

18 Kasım 2017 tarihinde gazetemizde yayımlanan “Dilovası’nda korkutan görüntüler..!” başlıklı haberimize İzocam Ticaret ve San. A.Ş.’den yalanlama gel...

18 Kasım 2017 tarihinde gazetemizde yayımlanan “Dilovası’nda korkutan görüntüler..!” başlıklı haberimize İzocam Ticaret ve San. A.Ş.’den yalanlama geldi. Gazetemize gönderilen düzeltme metninde şu ifadeler yer aldı:

“Müvekkil şirkette 17 Kasım 2017 tarihinde, Dilovası’nda bulunan İzocam Taşyünü üretim tesislerimizin bir bölümünde, sebebi henüz belirlenemeyen bir yangın meydana gelmiştir. Fabrikamızda meydana gelen bu küçük çaplı yangın sırasında otomatik yangın söndürme sistemleri devreye girmiş ve anında müdahale edilmiştir. Doğru yapılan müdahaleler sonucu yangın üç dakikadan daha kısa zamanda kontrol altına alınmış ve söndürülmüştür. Söz konusu haberde yer alan görüntülerdeki duman, yangının söndürülmesi için devreye giren otomatik yangın söndürme sisteminin püskürttüğü suyun yoğun buharlaşması neticesinde oluşmuştur. Yangın esnasında açığa çıkan bu görüntüler ise sitenizde ‘çevre kirliliği’ haberi olarak yer almıştır. İzocam, çevreye saygı konusunda son derece duyarlıdır. Çevre kirliliğine neden olabilecek tutum ve davranışlardan sistematik olarak kaçınan İzocam, sahip olduğu İSO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi ile de bunu kanıtlamış bir şirkettir.”

22 Kas 2017 - 16:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler