İzmit’teki o mekanda “DAM” şoku!

İzmit’te cafe-restoran tarzında faaliyet gösteren o ünlü mekanın aldığı karar şok etkisi yarattı, şikayet yağıyor. Mekana damsız girmek yasaklandı, insanlar kapıdan döndürüldü

İzmit’teki o mekanda “DAM” şoku!
İzmit’teki o mekanda “DAM” şoku!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İzmitLeman Kültür’ün, ülkedeki diğer şubelerinin aksi bir uygulama başlatması tepki çekti. İnternette çok sayıda şikayetin olduğu görüldü. Leman Kültür’e artık damsız girilmiyor!

Leman Kültür, Türkiye genelinde kafe-restoran alanında ad yapmış bir marka… Ülke genelinde müdavimleri olan Leman Kültür, İzmit’te de uzun bir süredir faaliyetini sürdürüyor. İzmit marina sahilinde yeşil alan üzerine kurulu bulunan Leman Kültür’den üst üste şikayetler gelmeye başladı. İzmit Ramada Plaza Otel’in de sahibi olan Akkurt Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Akkurt’un devraldığı Leman Kültür, diğer şubelerinden farklı bir uygulama başlattı. Daha önce defalarca mekana giderek yeşil alanı ve denizi izlerken yemeğini yiyen, alkolünü tüketen vatandaşlar, artık bu mekana erkek olduğu için tek başına giremeyecek. Leman Kültür’e gitmek isteyenlerin yanında kadın olmak zorunda. Daha önce defalarca bu mekana giden Şahin Aykanat isimli genç, yeni başlatılan bu uygulama nedeniyle mekana girememiş. Görevlilerin “Damsız almıyoruz” uyarısı ile karşılaşıp şaşkınlık yaşayan Aykanat, biraz sonra kız arkadaşının geleceğini belirtse de içeri girememiş. Mekanda damsız girişlerden dolayı bir olay mı yaşandı da böyle bir karar alındı bilinmezken internette de mekanın bu uygulaması ile ilgili pek çok şikayet mevcut. Mekana tek başına gidip bir şeyler yudumlamak ya da yemek isteyen erkekler, kapıdan dönmek zorunda kalabilirsiniz, bilginize!

İŞTE O ŞİKAYETLERDEN BİR KAÇI…

12 Tem 2018 - 15:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

13

Ahmet F. - İzmit için çok üzücü bir durum ama olması gereken bir uygulama. Cunku kız arkadaşımızı kız kıza alkollu bi yere gönderemez olmustuk. Sehirde alkol kulturu olmadıgı için içmeyide bilmeyen insanlar rahatsızlık veriyor. Keşke İzmir - Eskişehir gibi o konuda yol gidebilsek. Rahatça her yerde oturup sohbet edip içebilsek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 15:50
12

- Nefret ettim doğduğum şehirden ne bu sapık zihniyet arkadaş izmitte bile rahat yürüyemiyosun herkez bi acayip biri bir şey desede kavga etsek diye bakıyorlar mekan sahibini kutluyorum bir izmit genç i olarak da utanıyorum...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 15:50
11

Yusuf - Kardeşim alkolü Satıyorsun içmesini bilmeyeni almayacaksın mekana bu kadar basit .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 15:50
10

Nurettin Öztürk - Beğenmeyen gitmesin.bence harika bir uygulama huzurlu ve nezih bir ortam oluştu.akil veren kendisi bir mekan açsın.inadina dam olsa olur olmasa olur desin rakip olsun.evet alkol şişede durduğu gibi durmuyor.hanimlar da varsa daha nezih oluyor.serseri yatağı olunca daha mı iyi idi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 15:50
09

Kocaeli41 - Bence de çok doğru bir karar olmuş , ne kadar ipsiz sapsız varsa toplanıyor adam uyuşturucuyu çekiyor üstüne orada bira içmeye geliyor , sonrada karı kıza laf atmalar rahatsız edici bakışlar vs. hepiniz bilmiyonuz mu izmitteki gençliğin ne kadar pis oldugunu ortamların ne kadar bozuk oldugunu ve izmitte eglenmeyi bilmediklerini bilmiyormusunuz da ayak yapıonuz bu karsı cıkanlarda kesin gidip içeri alınmayanlardır.Kardeş sözüm bu tip ahlaksızlıkları yapanlara , sizin ne işiniz var lemanda gidin dağ da için piizinizi size çok bile.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 15:50
08

,,,, - sürekli kavga çıkıyordu insanlar tedirgindi iyi oldu damsız alınmadığı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 15:50
07

Huseyn - Önce bir kadına böyle konuşanı halk olarak ele alırsan,şehirdeki uyuşturucuyu çizersen,şekil yapıp damsız almayanlara damla bile olsa gitmezsen ,en başta adam gibi eğitim verirsen ,bu şehir ve ülke tadından yenmez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 15:50
06

A K K - Bence izmit için güzel bir uygulama işletmeci karar almış bence vardır bir sebebi saygı duymak lazım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 15:50
05

Cemal - Bu yazıyı okuynca bu sabah yaşadığım ve bu firmaya hak vermemek elde değil diyorsunuz. Tarih 22.07.2018 saat 8:30-9:00 arası yer meslek lisesi nin yukarsında elektronik malzeme satan dükkanların önünde 2 genç ten biri bağırıyor . Sabah sabah Sixxmi kaldırdın ya . Karşı kaldırımdan geçen bir bayana . Ayıp ne biçim konuşuyorsun diyorsun, terbiyesizlik devam. Şimdi soruyorum, bir bayan yolda bile rahat yürüyemezken, insanlarda saygı yokken, mekana damsız almaya korkuyor mekan sahibi. Mekanda saygısızlık, seviyesizlik, terbiyesizlik olmasın istiyorsun. Peki ya sokaklardaki bayanlar ‘ a yazık değil mi? Kişinin kıyafetini , beğenirsin, beğenmezsin o kendini bilmez terbiyesiz kendini biliyor, maalesef biç biç bitmez bu tipler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 15:50
04

Körfezli - Karar hakkında yorum yapmıyorum ama özeleştiri yapmak gerekirse sözüm meclisten dışarı izmit halkı olarak ne barda ne kafede ne plajda nasıl davranmamız gerektiğini bilmiyoruz.üzgünüm ama en az 5 seneye ihtiyacımız var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 15:50
03

Çelik - Yerinde doğru bir karar işletmeye kaç kere ailemle gittiysem hep kendini bilmez ipsiz sapsızlar tarafından küfürlü konuşmalara maruz kaldım haplanıp gelen sayısı çok fazla yerinde bir karar bundan sonra ailece gönül rahatlıği ile gidebilirim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 15:50
02

41. - Hocam yanlışmı sizcede artık böyle mekanlara insanlar eşiyle kız arkadaşıyla gidemiyo bence doğru karar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 15:50
01

Serkan - Kapıda ki güvenliğin üslubu nedeniyle işletmeci ve kapida ki adam değişene kadar izmitte asla gitmeyeceğim mekan.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 15:50


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler