İzmit’te dikkat çeken görüntü

Bu ve benzeri bir görüntüyü başka bir ülkede görmek mümkün değildir sanırız… İzmit’te çekilen bu fotoğraf, “Yurdum insanı” dedirtti

İzmit’te dikkat çeken görüntü
Haber albümü için resme tıklayın

Yol kenarları ücretli otoparka dönüştü… İnsanlar da araçlarını ya yol kenarlarına ya da kapalı otoparklara bırakıyor. Vatandaş, otoparkların yetersiz olmasından şikayet ederken kimileri de işin parasından rahatsız belli ki! 

Yer: İzmit Merkez Bankası mevkiinde yer alan Belde A.Ş.’ye ait katlı otopark… Fotoğrafta park eden bir araç ve bu otoparkın giriş çıkış kapısı bir arada görülüyor… Sürücünün biri aracını yer altı çöp konteynerleri ile Belde A.Ş.’ye ait otoparkın girişi arasına park etmiş, bir başka vatandaş da bu görüntüyü fotoğraflayıp üzerine “Kim otoparka para verir şimdi?” yazıp gülmüş! 

22 Şub 2018 - 13:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler