İzmit’ yeni alternatif yol

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tramvay hattı nedeniyle Bilim Merkezi ve Seka Hastanesi arasında alternatif bir yol oluşturdu

İzmit’ yeni alternatif yol
İzmit’ yeni alternatif yol
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark’ta ulaşım için alternatif bir yol oluşturdu. Daha önce Kültür Evleri ve demiryolu arasında bulunan yol, Bilim Merkezi- Kültür Evleri ve Seka Hastanesi yanından ulaşım sağlıyordu. Mevcut yolun tramvay hattı güzergâhı haline getirilmesi ile ulaşım farklı bir güzergâha alındı.

D-100’E BAĞLANIYOR

Bilim Merkezi önünden başlayan yeni güzergâh Sekapark’a ulaşım sağlayan metal köprünün altından ilerliyor. Film Platosu ve Kültür Evleri’nin arasından geçen alternatif yol, buradan Seka Devlet Hastanesi önüne çıkan taş yola bağlanıyor. Bu güzergâhı kullananlar buradan D-100’e ulaşabiliyorlar.

DÖNER KAVŞAK

Alternatif oluşturulan yol bölümü asfaltlandı. Yolun Kültür Evleri tarafındaki kaldırım parkeyle kaplandı. Yolda ayrıca aydınlatma direkleriyle gece ışıklandırılması yapıldı. Ayrıca yolun film platosu batı girişi ile Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinden Sekapark’a uzanan ikinci yaya köprüsü arasına döner kavşak yapıldı.

22 May 2018 - 10:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler