İzgaz’dan Akmeşe açıklaması

Uzun bir süre önce İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın doğalgaz sözü verdiği Akmeşe sonunda doğalgaza kavuşmuştu. Akmeşelilere İZGAZ’dan bir açıklama geldi

Uzun bir süre önce İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın doğalgaz sözü verdiği Akmeşe, doğalgaza geçtiğimiz haftalarda kavuşmuştu. İZGAZ Akmeşelilere konuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

İZGAZ tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı: “

İzmit Akmeşe’de yapımı tamamlanan ve 29 Aralık 2017 tarihi itibariyle gaz kullanımına hazır hale getirilen 399 adet bina bulunmaktadır.

Binaları önünde hizmete hazır servis kutusu olan Akmeşe sakinlerinden, iç tesisatlarını, bağlantı sözleşmelerini ve gaz kullanım sözleşmelerini tamamlayanlar doğal gaz kullanmaya başlayabilirler.

Bugüne kadar 21 Akmeşe sakini abonelik yaptırmıştır. Aboneliklerini yaptıran ve gaz kullanım sözleşmelerini tamamlayan, daire içi tesisat projeleri onaylanmış 12 müşterimizin doğal gazı, yaptırmış oldukları daire içi tesisatlarında herhangi bir uygunsuzluk olmaması halinde kullanıma açılacaktır.

İZGAZ, Akmeşe’de kullanıma hazır olarak bekleyen 399 servis kutusunda gaz kullanımının bir an önce başlayabilmesi için Akmeşe sakinlerinin abonelik ve gaz açım işlemlerini hızla sonuçlandırmaktadır. Abonelik işlemleri için Akmeşe Kent Konağı içinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı ile aynı odada Çarşamba günleri yerinde hizmet vermektedir.

Akmeşe’de yapımı tamamlanarak gaz verilen kullanıma hazır doğal gaz servis kutularına ilişkin adres ve kutu numara bilgilerine www.izgaz.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Doğal gaz kullanımına başlamak isteyen müşteriler adreslerine tanımlanan kutu numarası ile bağlantı ve gaz kullanım sözleşmelerini yaptırabilmektedir. Müşteriler daha detaylı bilgi ve soruları için 444 33 41’i arayabilirler.

18 Oca 2018 - 12:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler