İstenmeyen adamı başımıza yolladılar!

Mesai arkadaşları tarafından istenmeyen memurun tayini Kocaeli’ye çıktı

Marmaris'te İlçe Müftülük çalışanları, aynı yerde çalışmak istemedikleri, hizmetli kadrosunda memur olan Yaşar Y.’nin tayininin başka ile çıkması üzerine kurban kesip, kutlama yaptı. Kesilen kurbanın bir kısmı ihtiyaç sahiplerine dağıtılırken, bir bölümüyle kurum çalışanları ve aileleri için kebap yapıldı.

Marmaris’te ihtiyaç sahibi kimselere yaptığı yardımlar nedeniyle çevresinde ’Olumlu Yaşar’ olarak tanınan, Marmaris İlçe Müftülüğü’nde hizmetli kadrosunda memur olan Yaşar Y. hakkında, mesai arkadaşlarına görevini yaptırmama ve mesaiye gelmeme gibi iddialarla soruşturma açıldı. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) yapılan şikayetler nedeniyle müfettiş gönderildi. İki hafta süreyle inceleme yapan müfettişler, Yaşar Y.’nin ’müftülükte görev yapmasının uygun olmadığı’ yönünde rapor verdi. Yaşar Y., geçici olarak İlçe Orman İşletme Müdürlüğü’ne atandı. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından Yaşar Y.’nin tayini Kocaeli’ye çıktı.

Yaşar Y.’nin kendilerine sorun yarattığı ve görevini yapmalarını engellediğini öne süren Müftülük çalışanları ise tayininin çıkması halinde kurban adağında bulundu. Tayin kararıyla adak yerine getirildi. Aralarından 1200 lira toplayıp adaklık kuzu alan Müftülük çalışanları, kurbanı kesti. Kesilen kurbanın bir kısmı ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

23 Nis 2018 - 17:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Ersoy Kandemitoğulları - Madem Yaşar olumluysa diğerlerine hakkı verilmeli!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 17:10
03

İzmitli - Adını kurban koyan pis BOĞAZLAR eşkiyalar yetim hakkı yiyen Cami dili kullanıp insan kandıranlar tiplere bak o eti döner i dağatın kemikleri millete verdiniz çorba için adını kurban bunlar benim dinimdenmi Allah uzak etsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 17:10
02

NTöğretmen - Marmaris'in umudu: 'Olumlu Yaşar'başlıklı''Turgut Köyünde üç özürlü ve sakat çocuğuyla, çatısı akan derme çatma barakada yaşayan 85 yaşındaki Yıldız Çobanı ev sahibi yaptı. ''07 Kasım 2013 Perşembe tarihli bir haberden alıntı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 17:10
01

Tatar - Yardım sever bir insan,yetim hakkı yiyenlerin işine gelmemiş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 17:10


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler