İşte DP’nin belediye başkan adayları

Demokrat Parti (DP) Gölcük, Kandıra, Kartepe, Derince ve Körfez belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı

Demokrat Parti (DP) İl başkanlığı dün il binasında belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Dün de yapılan basın açıklamasıyla Gölcük, Kandıra, Kartepe, Derince ve Körfez belediye başkan adayları tanıtıldı. Aday tanıtım programına Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, DP Kocaeli eski Milletvekili İsmail Kalkandelen, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Baki, İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve parti teşkilatı katılım sağladı.

“BAL DEMEKLE AĞIZ TATLANMAZ”

Demokrat Parti (DP) İl başkanlığı dün il binasında belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Programda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu,” Çıkar ittifakları içinde olmayan DP korkusuzca adaylarıyla mücadele edecektir. Haklı olan davamızı ayağa kaldıracağız. Türkiye genelinde bu partiye hizmet etmiş eski bakan ve vekillerimiz tekrardan bu partiye sarılmıştır. Adının iyi olduğunu söyleyen İyi Parti, merkez sağ partisi olduğunu ifade ediyor. Bal demekle ağız tatlanmaz. Merkez sağı kimse sahiplenmesin. Merkez sağın oylarını kimse devşirmesin. Ben merkez sağı temsil ediyorum cümlelerini kimse kullanmasın. Merkez sağ buradadır” ifadelerini kullandı.

“DEMEK Kİ BAŞARISIZLARDI”

Aydoğdu’nun ardından sözü İl Başkanı Mustafa Nazlıgül aldı. Nazlıgül, “Evet bu ülkenin beka sorunu var. Niçin peki beka sorunu var. Bunun sebebi ise 17 yıldır bu ülkeyi yöneten iktidarın ta kendisi. Attığı yanlış adımlardır. Çare DP’dir. Geçmişte olduğu gibi ülke ne zaman sıkıntıya düşse merkez sağ olan DP devreye girmiştir. Kocaeli’de 13 belediyeden 12’si değişti. Demek ki başarısızlardı. Biz Kocaeli halkından DP’nin adaylarını desteklemelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

“SESSİZ ATIN TEKMESİ PEK OLUR”

DP Kocaeli eski Milletvekili İsmail Kalkandelen ise şunları kaydetti; Ben adayım diyen herkesin hedefi kazanmaktır. Sizlere başarılar diliyorum. DP’yi daha iyi yerlere taşıyacağınıza inanıyorum” dedi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Baki, “Diğer adaylar sahada geziyor görüyoruz. Ama sessiz atın tekmesi pek olur. Bizde bir haftadır sahadayız. 31 Mart’tan sonra bu ilde demokrat parti bayrağı dalgalanacaktır.

Gölcük belediye başkan adayı Ahmet Erman kimdir?

1965 Gölcük Siretiye doğumlu. İzmit Ticaret Lisesi mezunu. 2 çocuk bir torun sahibi. Kimya sektöründe yöneticilik yapıyor.

Kandıra Belediye başkan adayı Arzu Aykanat

1972 yılında İzmit’te doğdu. İzmit Ticaret Lisesi mezunu. 15 yıl TÜRPRAŞ’ta çalıştı. Siyasetin duayenlerinden Ömür Aykanat’ın kızı. Kandıra Kefken’de ikamet ediyor.

Kartepe belediye başkan adayı Ahmet Kerim Kıvanç kimdir?

1974 Suadiye doğumlu. KartepeKöseköy’de esnaflık yapıyor. Evli 2 çocuk babası 1990’dan beri DP üyesi

Derince Belediye başkan adayı Sebahattin Yılmaz

1961 Malatya doğumlu. 1979 tarihinde gazeteciliğe başladı. TCDD’de işçi olarak Van’da göreve başladı. Kocaeli Üniversitesi Makine bölümü mezunu. 2010 yılında TCDD’den emekli oldu. Evli 3 çocuk babası.

Körfez belediye başkan adayı Hülya Uluzman kimdir?

1981 Çorum doğumlu. 1982 yılından beri Körfez’de ikamet ediyor. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Bartın Meslek Yüksek okulu işletme bölümü mezunu. Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü mezunu. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Nuh Çimento A.Ş. staj yaptı. 2016 yılından beri körfez ilçesinden göre yapmakta. Toptan gıda işi olarak kendi işini yapıyor.

02 Şub 2019 - 12:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Kerim beyi canı gönülden tebrik ederim,Ahmet beyi de diğer adayları da kutlarım,Ahmet beyi yıllardır görmemiştim soru şu bunca zaman tır ehliyeti alan başka doktor oldu mu,saygılarımla!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Şubat 12:54


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler