İsmetpaşa ‘millet bahçesi’ mi oluyor?

Dün gece TRT’nin yayınında soruları yanıtlayan Erdoğan, AKP’nin bugün açıklayacağı seçim beyannamesinin ipuçlarını verdi. Erdoğan’ın yıkılan statların yerine ‘millet bahçesi’ yapılacağını söyle mesi ise akıllara ‘İsmetpaşa millet bahçesi mi oluyor? sorusunu getirdi

Erdoğan şunları aktardı: “Bazı illerimizde millet bahçeleri kuracağız. Örneğin Konya stadının yerine biz orada bir millet bahçesi, Eskişehir’in eski stadın olduğu yere biz millet bahçesi. İstanbul, en büyük müjde bu belki, acele ettim ama söylemem lazım. İnşallah havalimanının olduğu yere biz millet bahçesi yapacağız. Atatürk Havalimanı var ya millet bahçesi olacak. Mevcut havalimanını dev millet bahçesi haline getirmek suretiyle artık şehrin merkezinde millet bahçesi olsun. Müjde, İngiltere’nin şuranın şöyle bahçeleri var bizim de var diyeceğiz. 29 Ekim’deki açılışla birlikte burada yoğun çalışmalar başlayacak. Ankara’da eski statların yeni statlara dönüşmesiyle elimizdeki büyük alanları buna dönüştüreceğiz. İstanbul’da ilginç olan yerlerden bir tanesi de Maslak’ta alan var. Orasını da yine millet bahçesine dönüştürelim istiyoruz. Bu müjdeler fena değil.”

Erdoğan’ın açıklamasının ardından ise yıkılan İsmetpaşa stadının yerine ‘millet bahçesi yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

24 May 2018 - 11:29 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

BAKİ TEHALLÜK KÜÇÜK - SEÇİM SÖYLEMİ..DAMAT'DA BUGÜN YARIN PETROL BULUR..EREĞLİ AÇIKLARINDAKİ DOĞAL GAZI UNUTMADIK..SONRA;BİRAZ DAHA SONDAJ DİBE GİDİNCE,YOK OLDU/YOK OLMUŞ..OLDU.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 11:29
01

N'ayır Olmuyor - İsmetpaşa kapısına EMLAKKONUT tabelası asıldı bile...İşi alan firma KUMUŞOĞLU İNŞAAT ve TOKAL İNŞAAT....İkisi de aynı şahısların,TOKAL GRUP bünyesindeler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 11:29


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler