"İki kürek asfalt için Yalova Belediye Başkanı’nı mı arayayım?”

Daha önce kardan dolayı kapanan yollar için Yalova Belediyesi’nden tuzlama aracı getirttiren CHP’li İzmit Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı, yoldaki ufak bir sorunu çözmeyen Kocaeli’deki yerel yöneticilere gönderme yaptı, “İki kürek asfalt için Yalova Belediye Başkanı’nı mı arayayım?” dedi

"İki kürek asfalt için Yalova Belediye Başkanı’nı mı arayayım?”
"İki kürek asfalt için Yalova Belediye Başkanı’nı mı arayayım?”
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partili Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu, sosyal medya hesabı Facebook’tan oldukça dikkat çeken bir gönderme yaptı. Kendisi yıllardır konteyner muhtarlığa mahkum edilen Mirzaoğlu, mahalledeki küçük ama bir türlü çözüme kavuşmayan bir sıkıntıyı paylaştı. Araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ile tali yolun birleştiği noktada oluşan çökmeyi paylaşan Mirzaoğlu, “Şuraya iki kürek asfalt atılması için Yalova Belediye Başkanını mı arayım??” diye sordu. Hatırlanacağı üzere Yahya Kaptan geçtiğimiz yıllarda yoğun kar yağışı nedeniyle beyaz örtüyle kaplanmış, yollar bir türlü tuzlanmadığı için mahalle sakinleri sıkıntı yaşamıştı. Bunun üzerine CHP’liler, partilisi olan Yalova Belediye Başkanı’ndan tuzlama aracı istemiş ve bu araç kısa sürede mahalleye gönderilerek yapılan tuzlama ile yollar açılmıştı. Mirzaoğlu, yoldaki bu aksaklıkla ilgili bu durumu hatırlatır bir gönderme yapmış oldu.

24 Nis 2018 - 11:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

İZMİTLİ - Laf olsun torba dolsun izmitin en çok hizmet alan mahallesi yahya kaptandır şimdi muhtar hem en çok hizmet al hemde şikayet et ayıptır ayıp

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 11:46
02

Muhtar cık. - Sayın muhtar bana muhtarlıktan evrak lazım olunca bende yalovadaki muhtara gidip ordan evrakı alıyorum...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 11:46
01

CHP ye - Yalova belediyesi önce kendi çukurlarını doldursun sayın muhtar..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 11:46


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler