Hyundai'dan TEKZİP

Hyundai Assan, 'Hyundai Mahkeme Kararını Takmıyor mu?' şeklindeki, bir işçinin iddialarını kaleme aldığımız haberimize tekzip metni gönderdi. Olduğu gibi yayımlıyoruz...

Hyundai Assan Fabrikası, 'Hyundai Mahkeme Kararını Takmıyor mu?' başlıklı, bir işçinin iddialarının yer aldığı haberimize TEKZİP metni gönderdi... Olduğu gibi yayımlıyoruz. 

TEKZİP

"Kocaeli Barış internet gazetesinde 07 Aralık 2018 tarihinde 'Hyundai Mahkeme Kararını Takmıyor mu?' başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Haberde adı geçen Yasin Ethem Demir ile şirketimiz arasındaki yasal süreç devam etmektedir. Taraflar arasında devam eden bir dava mevcuttur. Şirketimizin dava sonuçlanmadan, söz konusu şahsa ödeme yapma gibi yasal bir zorunluluğu bulunmamaktadır. Şirketimizin yasalara ve kesinleşmiş mahkeme kararlarına uymaması, bunları dikkate almaması söz konusu olmadığı gibi, Türkiye Cumhuriyeti yasaları uyarınca, gerçek ve tüzel kişilerin, keyfi olarak, mahkeme kararını görmezden gelmeleri de mümkün değildir.

Yukarıda açıklanan gerekçeler doğrultusunda; Kocaeli Barış internet gazetesinde 07 Aralık 2018 tarihinde 'Hyundai Mahkeme Kararını Takmıyor mu?' başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını tüm yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla kamuoyuna saygıyla duyururuz."

13 Ara 2018 - 15:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler