Hüseyin Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı..!

Bir süredir gördüğü kanser tedavisine cevap vermeyerek hayatını kaybeden CHP’li avukat Hüseyin Yılmaz bugün Gölcük’te düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı

Hüseyin Yılmaz  son yolculuğuna  uğurlandı..!
Hüseyin Yılmaz  son yolculuğuna  uğurlandı..!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Gölcük ve Kocaeli Büyükşehir belediyelerin meclis üyeliği görevinde bulunan avukat Hüseyin Yılmaz dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. CHP’de Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkan Vekili olarak aktif çalışan, sıkı muhalefet yapan Hüseyin Yılmaz, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Evli ve iki çocuk babası olan Yılmaz için bugün ilk tören Gölcük Belediyesi önünde düzenlendi. Resmi törenin ardından Yılmaz’ın cenazesi Gölcük Değirmendere Merkez Camii’ne getirildi. Hüseyin Yılmaz’ın cansız bedeni burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere memleketi İzmir’in Urla İlçesi Çeşmealtı bölgesinde bulunan aile mezarlığına götürüldü.

21 Eki 2017 - 13:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler