Hükümetten bedelli askerlik açıklaması

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, bir süredir kamuoyunun gündemini meşgul eden, “bedelli askerlik”konusuyla ilgili açıklama yaptı

Canikli, “Şu anda hükümetimizin gündeminde bedelli askerlik söz konusu değil” dedi.

TBMM'de konuşan Bakan Canikli, Rusya'dan alınacak “S-400” sistemlerinin de ilk teslimatın 2019'da gerçekleşeceğini belirterek, "Rusya ile S-400 sistemleri tedariki için sözleşme imzalandı. Biri opsiyon olmak üzere iki S-400 sistemi sözleşme kapsamında tedarik edilecek" dedi.

22 Kas 2017 - 21:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

haci - Yok oyle bedelli askerlik yapmak.Bakiyoruzda bu memleketi idare edenlerin tay gibi cocuklari ya para veriyor yada curuk raporu aliyor.Bu arada sadece fetoculukla hain olunmaz askerlikten kacmaklada hain olunur.Bu zihniyette olanlarda milletin nazarinda haindirler.Bu boyle biline.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 21:01
02

Dr ersoy kandemir - Hergün şehit vereceğiz,birileri ısıtıp ısıtıp bana göre çok haksız olan bu bedelli askerlik isteğini önümüze koyacak,lanet okuyorum böyle haberlere,çünkü şehitlerimize hakaret gibi hissettirip üzüyor beni.Mümkünde sayın Fikri Işık bey askere gitmem için bana yardımcı olabilir mi?Zamanında kilolu olduğum için gidemedim şimdide zayıfladım gidemezsin diyorlar,mümkünü varsa duacı olurum,hep beddua olmaz yani

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 21:01
01

abdulhamit. - Bedelli askerlik olmaz.Cunku tayyip erdoganin 2 aslan gibi oglunun birisi curuk raporu aldi digeri para verip askerliklerini yapmadilarda ondan.Ama millet olarak isterdikki koskoca ingiltere kralicesinin torunu nasil afganistanda komando olarak resimleri cikti.Bizim liderlerimizin cocuklarida Hakkari daglarinda resimlerini gormek isterdik.O zaman millet olarak daha moral bulurduk.Cunku bu memleket hepimizin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 21:01


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler