Hızlı tren kaza yaptı, çok sayıda ölü ve yaralı var

Ankara'da yüksek hızlı tren kazası meydana geldi. Kazada, dört kişi hayatın kaybetti. 43 kişi de yaralandı. Ulaştırma Bakanlığından yapılan açıklamada, Yüksek Hızlı Trenin yol kontrolü yapan lokomotife çarptığı bildirildi

Hızlı tren kaza yaptı, çok sayıda ölü ve yaralı var
Hızlı tren kaza yaptı, çok sayıda ölü ve yaralı var
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Bugün sabah saatlerinde Ankara-Konya seferini yapan yüksek hızlı tren, Yenimahalle ilçesine bağlı Marşandiz istasyonunda kaza yaptı. Ankara Valisi Vasip Şahin, başkentteki Yüksek Hızlı Tren kazasında 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 43 kişinin de yaralandığını bildirdi. Kaza sonrası üst geçidin bir kısmı iki vagonun üstüne göçerken bazı vagonlar da devrildi. Olay sonrası yaralanan çok sayıda yolcuya 112 Acil Servis, itfaiye ve UMKE ekiplerince müdahalede bulunuldu. Yaralılar ambulanslarla bölgedeki hastanelere sevk edilirken olay yerinde kurtarma çalışmaları devam ediyor.

İLK AÇIKLAMA

Ankara Valiliği'nden ilk yapılan açıklamada, Yüksek Hızlı Tren’in banliyö treniyle çarpıştığı belirtilmişti. Daha sonra Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, ‘Yüksek hızlı tren yol kontrolü yapan lokomotife çarptı’ denildi.

13 Ara 2018 - 08:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hüsnü Kızgın - Beceremiyorsanız yapmayın İnsan canı bu kadar ucuz değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 08:39


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler