Hikmet Karaman dönemi inceleniyor!

Kocaelispor’da da görev yapmış olan Çaykur Rizespor eski Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kulübü ikinci kez TFF aracılığı ile icraya verdi. Bunun üzerine Çaykur Rizespor kulüp yönetimi de Karaman döneminin hesaplarını incelemeye aldı

Bu yıl Spor Toto Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor'da yönetim, eski teknik direktör Hikmen Karaman’ın alacaklarından dolayı Rizespor hakkında ikinci kez icra takibi başlatmasının ardından harekete geçti. Çaykur Rizespor yönetimi, Karaman'ın görev yaptığı 3 yıllık süre içerisindeki hesaplarını incelemeye aldı.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 26 Ocak tarihinde Hikmet Karaman'a 3 milyon 496 bin Dolar ödeme yaptıklarını ve Çaykur Rizespor'un kalan ödemeyi de mutlaka yapacağını söyledi.

25 May 2018 - 14:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler