Her yerde aranıyor...

Alınan bilgiye göre Kocaeli’de bir kadın canlı...

Alınan bilgiye göre Kocaeli’de bir kadın canlı bomba olabileceği şüphesi ile her yerde aranmaya başlandı. Yine alınan bilgilere göre şüpheli kadının bir vatandaşa, “Her yeri patlattık sıra Kocaeli’de” demesinin ardından vatandaşın şikayeti ile beraber arama çalışmalaru başlatıldı.

Kadının tahmini yaş aralığının 25-­30 olduğu ve boyunun 1.60 – 1.65 olduğu, küt saçlı ve saçlarının geriye taralı olduğu, siyah tişört mavi kot giydiği ve omuzunda siyah bir çanta olduğu öğrenildi. Kadının bir ayağının da aksak olduğu bilgisi verildi.

24 Tem 2015 - 17:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

şerif - Bu yayınlanan haber halk arasında korku ve endişeye yolaçacaktır ve bu eşgale uyan bir çok kişi vardır onlar da zor durumda bırakılıyor ayrıca böylesine bi haberin aslı olsa dahi tarifi edilen şahıs eşgal değişikliğine yönelmemesi ahmaklık olur. Yetkilile

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Temmuz 17:22
01

yusuf - Tarif edilen kisi acikmi kapalimi arkadaslar aciksa cayorovada goruldu bu kisi olgilenen makamlara
İstenilirse biz indirelim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Temmuz 17:22


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler