Helal olsun KOTO’ya..!

KOTO Yönetim Kurulu, İzmit’te bir okulda eğitim gören düşük gelirli öğrencilere mont hediye etti.

Helal olsun  KOTO’ya..!
Helal olsun  KOTO’ya..!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) alkışlanacak bir harekete imza attı. KOTO Başkanı Necmi Bulut’un önderliğinde, İzmit’te bulunan bir okuldaki düşük gelirli öğrencilere mont hediye edildi. İzmit Hacı Bektaş Veli Ortaokulu’ndaki 35 öğrenci için kışlık mont temin eden KOTO Yönetim Kurulu montları okul müdürü Erdoğan Davut’a teslim etti. Erdoğan Davut, “Kocaeli Ticaret Odası, okulumuzdaki 35 çocuğun kışlık mont ihtiyacını giderdi. Öğrencilerim adına Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut başkanımıza, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

21 Kas 2017 - 16:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

izmitli - hayırın reklamı olurmu be bıraz yahudi den örnek alın bırazda ermeniden yahu gunahdır gunah bır bok hayrın olmamıs ne görgüsüz ınsanlarsınız ulan hayırın reklamı olmaz utanmazlar verdıklerınıızıde ıfsa edersınız cahıller Allah tan korkmayan çıkar amaçlı mahluklar gunah gunah gunah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 16:22
01

ersoy gülsüm kandemir - Hayırlı işler yapmanız güzel,fakat bunu duyurmanız yanlış,atalarım yapılan yardımların duyurulmamsını ve nedenini çok iyi öğretmişlerdir bana.Bir elin aldığını öbür el bile bilmeyecek derler,bilmeyenler varsa ve öğrenmek isterlerse sebebini her zaman öğretmeye hazırım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 16:22


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler