Hastaneler arası transferler dikkat çekti

İlimizde hizmet veren özel hastanelerde yeni görevlendirmeler oldu. Başiskele ve Gebze’de bulunan WM Medical Park Hastaneleri ile Gebze’de ki Konak Hastanesi’nin Başhekimlerinde değişikliğe gidildi.

Kocaeli’de uzun yıllardır hizmet veren Konak Hastaneleri Gebze’deki hastanesine önemli bir transfer gerçekleştirdi. Uzun yıllardır Medical Park grup hastanelerinde görev yapan Dr. Göksel Ensari, Başiskele’de bulunan Medical Park’tan ayrılarak Gebze Konak Hastanesi’ne Başhekim oldu.

Başiskele’de ki WM Medical Park Hastanesine ise geçmişte Konak Hastanesinde görev yapan ve son olarak Gebze’deki Medical Park Hastanesinde Başhekimlik görevini sürdüren Dr. Erhan Çıplaklıgil getirildi.

Gebze’deki hastanede Erhan Çıplaklıgil’den boşalan Başhekimlik görevine ise hastane bünyesinde hizmet veren Radyoloji Hekimi Dr. Nihat Taşdemir geldi. Hastanelerde yapılan bu görev değişikliklerinin niçin yapıldığı bilinmiyor.

21 Eki 2017 - 14:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler