Gururla bırakıyorum

Yeni dönemde aday olmayacağını belirten Aysel Demirtaş, “Gönüllerde yer etmiş bir başkan olmanın gururunu yaşıyorum” dedi

AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İzmit İlçe Kadın Kolları Mahalle Başkanları ile veda yemeğinde bir araya geldi. 11 yıldır AKP teşkilatlarında aktif olarak görev yapan Demirtaş sadece Kadın Kolları Başkanlığını bırakacağını fakat partisinden istifa etmeyeceğini söyledi.

DAVAMA SAHİP ÇIKACAĞIM

Demirtaş, “6 Yıldır severek yerine getirdiğim Kadın Kolları Başkanlığı’nı alnımın akıyla bırakıyorum. Gönüllerde yer etmiş bir başkan olmanın onuru ve gururunu yaşıyorum. Her zaman davama ve partime sahip çıkmaya, teşkilatımız için çalışmaya devam edeceğim. Makamlar geçici, bu bir bayrak yarışı ve biz çalışmalarımızla bu bayrağı en üstlere taşımak için mücadele ettik. Bundan sonra da bu mücadelemiz devam edecek” açıklamasında bulundu.

KADINLARA TEŞEKKÜR

Demirtaş konuşmasını şöyle sürdürdü: “AK Partililer olarak birbirimize rağmen değil, omuz omuza destek olarak birer takım oyuncusu mantığıyla siyaset yaptık. İzmit kadın kolları olarak, kadının siyasette ki önemine bir kez daha dikkat çektik. Teşkilatımızda kadınlarımızla bir çok önemli ve kritik seçimi hep birlikte atlattık. Her zaman samimiyetle gönüllülük esasına bağlı olarak sevgiyle çalışan tüm kadın kolları ekibime teşekkür ediyorum. Bizim siyasetten en büyük kazancımız birbirimize olan sevgimiz oldu. Bu bağımız bundan sonra da devam edecek.” İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise emekleriyle, katkılarıyla bütün performanslarıyla AK Parti’nin başarısına büyük emekleri olan Aysel Demirtaş ve Kadın Kollarının her kademesinde görev yapan kadınlara teşekkür etti.

26 Eyl 2017 - 16:04 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler