Görme engellilerden NATO tepkisi!

Altınokta Körler Derneği düzenlediği basın toplantısı ile NATO’nun geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği tatbikatta ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin düşman ile işbirliği içerisinde yazılmasına tepki gösterdi

Görme engellilerden NATO tepkisi!
Haber albümü için resme tıklayın

KocaeliAltınokta Körler Derneği Şube Binasında Şube Başkanı Lütfü İskeçe Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Gerçekleştirilen toplantıda  konuşan Şube Başkanı İskeçe ile NATO’nun geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği tatbikatta Mustafa Kemal Atatürk ve Tayyip Erdoğan’ın isminin düşman ile işbirliği içerisinde yazılmasına tepki gösterirken, “NATO’nun çirkin olayını, kurucu liderimiz Atatürk ve seçilmiş Cumhurbaşkanımıza yaptığı hakareti şiddetle protesto ediyoruz. Yapılan bu hareketin bir daha tekerrür etmemesini diliyoruz” dedi.

Daha sonrasında söz alan Altınokta Körler Derneği üyesi Engin Aysu, “Aslında NATO’nun yaptığı bu ilk hareket değil. Dönem dönem ulus devlet anlayışımıza karşı eylem ve açıklamalarda bulunuyor. 15 Temmuz bana göre bir gizl NATO hareketidir. Türkiye’de bu kutuplaşmanın önüne geçilmesi için NATO’ya karşı ortak bir yürüyüş düzenlenebilir. Kocaeli Valiliği bunu düzenleyebilir. 15 Temmuz sonrası olduğu gibi tekrar bir mutabakat olabilir. Bu küstahlağı yapanların yargı önüne çıkarılması gerekiyor. Yapılan hareket milli bütünlüğümüze saldırıdır” ifadelerine yer verdi.

20 Kas 2017 - 16:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler