Gölge oyunu Bilgi Köprüsü miniklerini büyüledi

Devlet Sanatçısı Seçkin Bayramoğlu’nun sunumuyla Bilgi Köprüsü Kreş Ve Gündüz Bakımevi minikleri unutulmaz bir tiyatro oyunu izledi

Gölge oyunu Bilgi Köprüsü miniklerini büyüledi
Gölge oyunu Bilgi Köprüsü miniklerini büyüledi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Bilgi Köprüsü Kreş Ve Gündüz Bakımevi minikleri unutulmaz bir tiyatro oyunu izledi. Devlet Sanatçısı Seçkin Bayramoğlu’nun sunumuyla gerçekleştirilen ‘’Karagöz Mikroplara Karşı’’ adlı gölge oyununu çocuklar büyük bir merakla izledi.

Mikroplardan korunmak adına, öz bakım becerileri ve beslenme konusunda mesajlar veren oyun çocukların ilgisini fazlasıyla çekti.

06 Oca 2018 - 16:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler