Gölcük’te suda yolculuk

Gölcük Kalıcı Konutlar da Kocaeli’nin pek çok noktası gibi sular altında kaldı. Yol ve caddeler sularla kaplandı, ev ve iş yerlerini su bastı. Vatandaşın aracıyla suda yolculuğu ise kamerayla görüntülendi

Kocaeli’nin pek çok noktasında olduğu gibi Gölcük’te de kuvvetli yağmur etkisini gösterdi ve su baskınları yaşandı. Hizmetin en az olduğu ilçelerden biri olan Gölcük’te alt yapının da bir o kadar sıkıntılı olduğu gözlendi. İlçenin pek çok noktası gibi Kalıcı Konutlar mevkiinde de cadde, sokak, ev ve iş yerlerini su bastı. Yollar suyla kaplanınca araçlar, güçlükle ilerleyebildi. Suda yolculuk, bir vatandaş tarafından görüntülendi.

27 May 2018 - 16:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Vatandaş - Sayın ELLİBEŞ' Esnaftan şikayet var...Gölcük Köyüne yatırım yapan,İş yeri açan Esnafına sahip çık Esnaftan,eşraftan şikayetler var! Esnafınızı mağdur etmeyiniz.
Makamlar gelip geçici...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 16:33
01

Ersoy’dan belediye ve Akp İlçe başkanına - Sayın kaymakam için bot ayarlasaydınız,polislere Allah sabır versin,bence bu rezilliğin sebebi liyakatsiz,kendini ve koltuğunu düşünen yöneticilerdir!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 16:33


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler