Gölcük'te yol tehlike saçıyor!

Gölcük Saraylı Örçün yolundaki bozulan kısım büyük tehlike saçıyor. 30 metrelik bir asfalt ile düzeltilebilecek iken gerekli bakım yapılmayan yolda araçlar birbirlerine silme geçiyor. Bu yolda çok defa kaza yaşandığı biliniyor

Gölcük'te yol tehlike saçıyor!
Gölcük'te yol tehlike saçıyor!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Gölcük’te üretilmeyen hizmetin isyanı sürüyor. Her geçen gün farklı bölgelerden şikayetler geliyor. Basit çözümleri olan büyük sorunların yaşandığı Gölcük’te bu kez vatandaşları isyan ettiren yerin adresi Saraylı Örçün yolu. Burada, 4 yol denebilecek bölümde, hafif rampa bulunan yolda araçlar birbirine silme geçiyor. Gece görüş mesafesinin de zorlaşmasıyla kazalar kaçınılmaz oluyor. Yolun bir bölümü bozuk, asfalt gerekiyor ancak ne hikmetse belediye bunu yapmıyor. Daha önce defalarca kazaların yaşandığı bu yolda daha vahim bir olay yaşanmadan yetkililerin gereken çalışmayı yapması, 30 metrelik bölümü asfaltlayarak kaza riskini azaltması bekleniyor.

01 Eki 2017 - 11:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler