Ford Esoto Öğretmenler Günü’nü etkinliklerle kutluyor

Cumartesi günü saat 11.00 ile 16.00 arasında Esoto Plaza’da yapılacak etkinlikte Öğretmenler Günü’ne özel avantajlar ve kampanyalar sunulacak

Ford binek araçlarda ve Ford ticari Courier araçlarda öğretmenlere özel %2 ilave indirimin yanı sıra, araç sahibi olmayı kolaylaştıran

44.000 TL’ye 20 ay 0 faizli cazip kredi çözümlerinin de sunulacağı günde Esoto ayrıca çeşitli ikram ve hediyeler de sunacak.

Misafirlerin tüm Ford modellerini inceleme ve test etme imkanı bulacağı bu özel güne;

Esoto tüm Ford severleri davet ediyor.

Esoto yetkililerinin verdiği bilgiye göre kampanyanın Kasım ayı sonuna kadar geçerli olacağı belirtilerek ‘‘Davete değerli katılımlarınızı bekliyoruz’’ denildi.

24 Kas 2017 - 10:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler