FİZOMER büyük takdir topladı

FİZOMER Kasım ayında hastalarına gerçekleştirdiği hizmet ile büyük takdir topladı

FİZOMER büyük takdir topladı
Haber albümü için resme tıklayın

Kasım ayı boyunca herkesi sağlık hizmetlerinden yararlandırıp kişinin bütçesi oranında ücretlendiren Fizomer Tıp Merkezi’nin bu hizmeti hastalardan büyük ilgi gördü ve takdir topladı

ÜCRETLENDİRME ENDİŞESİ YOK KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ VAR…

Yaptıkları hizmet karşılığında hastalardan çokça teşekkür aldıklarını belirten Fizomer Tıp Merkezi’nin sahibi Metin Demireli şunları söyledi: ‘’Şunu bir kez daha gördük ki, özel sağlık kuruluşlarını tercih etmek isteyen hastalar özellikle ücretlendirme kısmından çok korkuyorlar. Ne ödeyeceklerini bilmek istiyorlar. Acaba bir sürprizle karşılaşır mıyız diye endişe ediyorlar.

Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz bu hizmette sağlık hizmeti almak isteyen herkesi hem de kaliteden asla ödün vermeden sağlık hizmetlerini gerçekleştirdik. Bu sağlık hizmeti kişiye özel ve bütçesi oranında ücretlendirildi. Bunu ilk kez biz uyguladık ve hastalarımızdan çokça dua ve teşekkür aldık.

Bizler biraz fazla yorulduk belki ama inanın aldığımız bu teşekkürler karşısında yorgunluğumuzu unutuyoruz. Hastalarımızın bütçesi oranında ücretlendirilmesi hizmetimiz Kasım ayının sonuna kadar devam edecek. Fizomer kalitesinde hizmet almak isteyen herkes bu hizmetimizden yararlanacak’’dedi.

Bilgi almak isterseniz 444 90 41 veya 0262 325 18 25 nolu telefonları arayabilirsiniz.

23 Kas 2017 - 09:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mustafa - Çok teşekkür aldık diyor teşekkür alabilirsin kendin bir vatandaş olarak işyerini bir ara ben fizik tedavi olmak istiyorum üçret nekadar öderim de SSK lıyımde bak sana ne diyecekler önce muayene ol sonra fizik tedavi doktor ne kadarlık reçete yazarsa o diyecekler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 09:39


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler