Fındık festivaline Emre Altuğ geliyor.

Fındık festivaline Emre Altuğ geliyor.

Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl 30.su gerçekleştirilecek olan Değirmendere Fındık ve Kültür Sanat Festivalinde Türkiye'nin Ünlü sanatçılarından Emre Altuğ vereceği konser ile Festival renklenecek, Gölcüklüler Müziğe doyacak.

Konu hakkında bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak bu yıl 30.su Değirmendere Fındık ve Kültür Sanat Festivali kapsamında tertip ettiğimiz etkinlikler tüm hızıyla devam etmektedir. Bir biri ardına tertip edilen etkinliklerde Gölcük halkı güzel ve hareketli bir yaz sezonu geçirmeye devam ediyor.

Bu coşkunun devamlılığı içinde Değirmendere Çınarlık meydanında 23 Ağustos 2014 Cumartesi günü Saat: 20.30'da düzenlediğimiz Emre Altuğ Konserimize Tüm Gölcük Halkımız davetlidir dedi.

20 Ağu 2014 - 11:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler