Ertelenmesi iyi oldu..!

Oda seçimlerinin ertelenmesini değerlendiren KOTO Başkan Adayı Okan Oktay, mevcut yönetimin tarihi öne çekerek adaletsiz bir ortam hazırladığını, seçilerim ertelenmesinin iyi olduğunu söyledi

Ertelenmesi  iyi oldu..!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye genelinde oda seçimleri 7 ay sonraya, nisan ayına ertelendi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası ve Körfez Ticaret Odası’nda seçimlerin ertelenmesini başkan ve başkan adayları değerlendiriyor. İlk değerlendirme Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO) adaylığı ile ses getiren, İzmitli esnaf Okan Oktay’dan geldi. Oktay seçimlerin ertelenmesinin olumlu olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

“Bizim açımızdan iyi oldu. Zaten mevcut yönetim tarafından seçim gerçekleştirilebilecek en ön tarihe çekilmişti. Biz çalışmalarımızı sürdürüyorduk ancak rahat değildik. Bir baskı hissediyorduk tarih sıkıştığı için. Şimdi daha rahat çalışacağız. Böylece kimse ali cengiz oyunu filan var demeyecek. Şaibe iddiaları, zaman kısaydı iddiaları sona ermiş olacak. Mevcut yönetimin acele karar almasındaki adaletsizlik de ortadan kalkmış oldu böylece. Oda için de iyi oldu. Biz ekip arkadaşlarımızla yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Fakat ben seçimlerin nisandan da ileri bir tarihte gerçekleşebileceğini düşünüyorum. Kasım 2018’e kadar ertelenebilir.”

25 Eyl 2017 - 16:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler