Eroğlu canlı yayında Kocaeli’yi övdü

Havyan ölümlerine yönelik tepkisini gösteren Bakan Eroğlu, katıldığı canlı yayında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sokak hayvanları için kurduğu bakımevi ve rehabilitasyon merkezinden övgüyle söz etti

Eroğlu canlı yayında  Kocaeli’yi övdü
Haber albümü için resme tıklayın

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, son dönemde gündeme gelen hayvan ölümleriyle ilgili olarak CNN Türk canlı yayınında konuştu. Hayvanlara yönelik işkenceye sert tepki gösteren Bakan Eroğlu, konuyla ilgili her türlü cezanın kanunda mevcut olduğunu söyledi. Bakanlık olarak sokak hayvanları için yaptıkları çalışmaları aktaran Bakan Eroğlu, bu esnada sözü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılında Kandıra yolu üzerinde açtığı Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirdi. Merkezden övgüyle söz eden Bakan Eroğlu, “Bu konuda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte güzel bir alanda muhteşem bir hayvan barınağı ve rehabilitasyon merkezi kurduk” dedi.

2016 YILINDA KURULDU

Bakan Veysel Eroğlu’nun CNN Türk Canlı Yayınında gündeme getirdiği Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi 2016 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kuruldu. Büyükşehir, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını bunun öncesinde , Gebze Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Mobil Kısırlaştırma Aracı ile devam ettirerek, sokak hayvanlarına adeta kol kanat gerdi. Yapılan bu çalışmalarla binlerce sokak hayvanı bir yandan tedavi edildi diğer yandan da sahiplendirilmesi sağlandı. Büyükşehir’in sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları yıllardır aynı hassasiyetle devam ediyor. Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi, Mobil Kısırlaştırma aracı ile sokak hayvanlarının yanında olan Büyükşehir ayrıca, yine binlerce sokak hayvanına karma aşı uygulaması yapıyor. Beslenme odakları kurularak, sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaları da önleniyor.

23 Haz 2018 - 12:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

izmit - sapanca belediye başkanını görevden al yada istifa eettir katledilen yavru köpek le ilgili fetocuların yaptığı gibi KURGU TATBİKAT la katledilen köpek kaza sonucu işmakinesi altında kalmış 4 ayayk ve aynı hizada kuyruk kesilmiş tesadüfe bak iş makinesi şöf de eşi de itiraf etti beyan dikkate alınmalı ve gereken ceza başkana verilmeli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 12:53


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler