Erken seçim kararı kabul edildi!

Seçim tarihinin açıklanmasının ardından hazırlanan önerge TBMM’de görüşüldü

Meclis’te 'erken seçim' görüşmeleri başladı.Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin imzaları ile Meclis'e gönderilen ve Anayasa Komisyonu'nda görüşüldükten sonra Genel Kurula sevk edilen erken seçim önergesinin TBMM Genel Kurulunda görüşülmesine başlandı. Salona ilk gelen Lider MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldu. Görüşmeler sonucu erken seçim kararı 386 oyla kabul edildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ilk olarak gündeme getirdiği ve Erdoğan-Bahçeli görüşmesinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamasından sonra hazırlanan önerge, Binali Yıldırım ve Devlet Bahçeli ile gönderildiği Meclis’te Anayasa Komisyonu’nda görüşüldü. Önerge; komisyonda kabul edildikten sonra Genel Kurula sevk edildi. Buradaki oylama sonucu 24 Haziran’da erken seçim yapılması kararı 386 oyla kabul edildi.

20 Nis 2018 - 19:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Abdülhamit han - Selamunaleykum arkadaslar.Bu demektirki hirsizlik ve yolsuzlukta suc ustu yakalanan bakan ve cocuklari hazir olsunlar geciken adalet calismaya baslayacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 19:42


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler