Erdoğan’dan İnce’ye suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Pensilvanya iddialarına ilişkin suç duyurusunda bulundu ve tazminat davası açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'nin 'Erdoğan Pensilvanya'dan icazet aldı' iddialarına ilişkin suç duyurusunda bulundu. Erdoğan ayrıca İnce hakkında tazminat davası da açtı.Muharrem İnce, geçtiğimiz hafta cuma günü bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, "Erdoğan 2001'de partiyi kurmadan önce Fetullah Gülen'in yanına ABD'ye gitti ve izin aldı. Erdoğan'ın yanında bir isim daha vardı. Bu ismin başına bir şey gelmemesi için şu anlık bu olayı gizli tutuyorum. Ancak başkan olduktan sonra açıklayacağım" demişti.Erdoğan'ın İnce'nin iddialarını reddederek, "Ben niçin Pensilvanya'dan izin alacağım ki. İspat etmezse namerttir" ifadesini kullanmıştı.

Kaynak: Yeniçağ

29 May 2018 - 15:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Izmit - Yargıya güven kalmamış olsa da belgeler ve fotoğraflar mevcut olduğu için bu mahkeme olayı tartıştırmadan dosyayı düşürür.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 15:12
02

İZMİTLİ - UTANÇ VERİCİ DURUM BİZLER BU ÜLKEDE YASIYORUZ ''SUMUKLU BIR IMAM ŞARLATANA'' NE İSTEDİLERDE VERMEDİK !!! DİYEN KİMDİ? Cehalet Cehalet başka tarifi yok yaşanan yıllarca pisliklere yetki verende AKP gözlerimiz kulaklarımız duydu inanmıyorum ülkeyi bu hale getirenlere utanç verici TRT,ATV İZLEMİYORUM DİNİ KULLANAN HİÇ Bİ KANAL İZLEMİYORUM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 15:12
01

Cumhuriyet - İspat edemeyen namerttir!!!Kaç kere duyduk bu sözü Recep tayyibin ağzından sonra neler oldu herkesin malumu:)Demek ki gidilmiş ve görüşülmüş.Bir kerede delikanlı olsan ne olur dünyamı durur.Gitsen ne olur gitmesen ne olur gönül bağınız var ve hala devam ediyor.Fetönün ensesi kalınları partinden milletvekili adayı ne yani gittim desen ne olacak?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 15:12


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler