Engin Taşdemir:  Kendi cebinizden ısmarlarsanız gelirim

İSU Genel Kurulu’nda meclis üyelerini iftar yemeğine davet eden İbrahim Karaosmanoğlu’na cevap veren CHP’li Engin Taşdemir, “Kendi cebinizden ısmarlayacaksanız gelelim” dedi. Bir anda gerilen Karaosmanoğlu, “Benim iftar verecek durumum yok” dedi.

Engin Taşdemir:  Kendi cebinizden ısmarlarsanız gelirim
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSU’nun olağan genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir ile başkan İbrahim Karaosmanoğlu arasındaki diyalog damga vurdu. İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’ın konuşmasından rahatsız olan Karaosmanoğlu söze girdi ve meclis üyelerini iftar programına davet ederek konuyu değiştirdi. CHP Grubu’na dönerek, “Sizi de davet ediyorum” diyen Karaosmanoğlu’na cevap veren Engin Taşdemir, “Kendi cebinizden ısmarlayacaksanız gelelim” dedi.

RAHATSIZ OLUYORSANIZ BİNMEYİN!

Bir anda gerilen Karaosmanoğlu, “Benim iftar verecek durumum yok. Engin bey geçen gün de benim makam aracımı dile getirdin. Bunlara gerek yok. Gazeteler de haber olmuş.  Çok üzücü. Vatandaş böyle şeylere itibar etmez. Seçimlerde görürsünüz” ifadelerini kullandı. Engin Taşdemir ise “İSU genel kurulu burası. Kocaeli’nin su sorunlarını konuşalım. Madem rahatsız oluyorsunuz. Siz de o zaman pahalı araca binmeyin” şeklinde konuştu. Bu diyalog sonrasında genel kurul toplantısında soğuk rüzgarlar esti.

22 May 2018 - 19:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

Abdülmuttalip Hüdavendigar. - Vah zavallı durumu olmayan karaosmanoğlu yediklerin yetmediyse Cuma günleri Camilerin önüne kumbara koyalım biraz kalkınırsın. Sayın yorumcu Erhan tekin Reis kendi ihtişamının israfından aşağıya bakabilse görecek ama kendi işiltısından gözleri kamaşmış bunları göremez yakında göstereceğiz inşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 19:27
09

Kandemir - Allah Allah durumu yokmuş vah garıbım o dediği 30 sene onceydi ozaman gerçekten oyleydi. Ozaman cuma gunu para toplayalım buyuk başkana daa.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 19:27
08

sek - Belediyenin kasasından yaptığınız iftarlarda 1 kuruşum varsa haram zıkkım olsun ...
Burada söz geçemiyor sizlere ama Ahirette elimiz yakanızda ...bilesiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 19:27
07

1966 - başkasının parasıyla ,imkanı olan kişilere iftar vermek ne kadar gerekli ki verin ögrencileri fakir fukaraya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 19:27
06

Erhan Tekin - Dogru söze ne denir malesef israf diz boyu Reis bunları bilse herhalde ne yapar artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 19:27
05

Musa Adıyaman - Bir Akpli olarak işte bu yüzden size daha oy vermem. Yaşasın İyi Parti yaşasın Akşener. Çalmayacak ve vatandaşın hakkını yemeyecek başkan istiyoruz. Yazık parası yokmuş fakirin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 19:27
04

Ye kürküm yee - Devir sizin devriniz sanki ucsuz bucaksiz hic botmeyecekmis gibi yediniz bitrdiniz devleti. Millet okula giderken cocugunq harclik veremiyor otostop cekio cocuklar. Siz doymadiniz lukse satafata. Haram zikkim olsun bi kurusluk vergim kimin bogazondan gectiyse. Iki cihan elim yakanizda. Kul deil yoldaki karincanin hakkini yediniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 19:27
03

ah ahhhhhh - ahhhhhhhhhh hocam ahhhh ne vardı çocuklarını karun yapacak ne vardı bu kadar hesapsızca zenginleşecek ne vardı binmeyivereydin o arabaya dimi ama yazık yazık vatandaş kırılıyor açlıktan zevku sefa bitmedi hala devletin malı deniz muhabbetinde bizim cebimizden herkese iftar teklif ediyorsun ayıptır günahtır çarpılırsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 19:27
02

Dr Ersoy Kandemir - Kendi paralarıyla da ısmarlasalar ben yersem adam değilim!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 19:27
01

Zenci musa - Chp li üye doğru söylemiş.Iftara kendi cebinden ödeyerek davet etsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 19:27


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler