Emine Erdoğan başlattı, Körfez...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın tüm Türkiye’de startını verdiği “Sıfır Atık” projesi kapsamında pilot ilçe seçilen Körfez’de başarı oranı yüksek oldu.

Emine Erdoğan başlattı, Körfez...
Emine Erdoğan başlattı, Körfez...
Haber albümü için resme tıklayın

Tüm Türkiye’de başlanan ‘Sıfır Atıkprojesi, Körfez’de büyük başarı yakaladı. Konu ile ilgili Tütünçiftlik Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin Tol, “Pilot ilçemiz olan ve başarı çıtasını yükselten Körfez Belediyemizi ve yetkililerimizi yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HERKES ORADAYDI

‘Sıfır Atık’ çerçevesinde yapılan toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin Tol, Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilisi Müslim Yıldız, Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali Osman Yıldırım, Çevre Sorumlusu Ufuk Salih Kaya ve her okuldan seçilen temsilciler katılım sağladı.

“PROJEYE ÖNCÜLÜK ETTİK”

Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin Tol bir sunum gerçekleştirdi. Nermin Tol, “Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıklarımızı kontrol altına almak, gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye ile yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip 

Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin takdirleri ile Sıfır Atık Projesine öncülük ettik.

BÜYÜK BAŞARI YAKALANDI

23 Mart 2018 tarihinde Sıfır Atık Projesi Tanıtım Toplantısı Kocaeli’nde yapılarak bu projenin 

il çapında tüm kurumlarında uygulanmasına ilişkin yola çıkıldı. Pilot ilçemiz olan ve başarı çıtasını yükselten Körfez Belediyemizi ve yetkililerimizi yürekten kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

09 Eki 2018 - 14:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler