Dualar Ömer Arda için…

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları’nın tanınan ve sevilen isimlerinden olan, tiyatro oyunculuğu ve kısa film yazarlığı yapan Ömer Arda Öztürk, yoğun bakımda yaşam savaşını sürdürüyor. Sevenleri onun için günlerdir dua ediyor

Dualar Ömer Arda için…
Dualar Ömer Arda için…
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kocaeli’de tanınan ve sevilen gençlerinden olan, basın sektöründe de bir süre çalışan, tiyatro oyunculuğu yapan ve kısa filmler çeken Ömer Arda Öztürk, beyinde bulunan toplardamarların tıkanması ve enfekte olması sebebiyle Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. 14 Haziran’da rahatsızlanan ve bilincini kaybeden, doktorlar tarafından uyutulan ve bir süre sonra uyutma işlemi durdurulan Ömer Arda Öztürk’ün yaşam savaşı sürerken sevenlerinin korku dolu bekleyişi devam ediyor. Hayati riski devam eden Ömer Arda için sevenleri dua ediyor. Ömer Arda, yoğun bakımdaki üçüncü gününde… Doktorlardan umut verici bir açıklama bekleniyor.

Ömer Arda Öztürk’ün ağabeyi TV41 çalışanı Önder Öztürk, kardeşinin sağlık durumu ile ilgili zaman zaman sosyal medyada bilgilendirmede bulunuyordu. Önder Öztürk, son paylaşımını 15 Haziran’da yaparak şu ifadeleri kullanmıştı:

“Benim güzel yürekli kardeşim... Merak eden arayıp soran herkese öncelikle çok teşekkür ediyorum. Destekleriniz bizleri daha da çok umutlandırıyor. Kardeşim Ömer Arda Öztürk için gerçekten çok yorucu ikinci gece. Bir yandan şuurunu kaybetmesi, diğer yandan bedenine hükmeden beyninin komutları yanlış uygulamaya koyması neticesiyle çok zor bir süreçten geçiyor. Hekimlerinin şimdilik tam olarak net bir şey diyememesi bizleri endişelendirse de umut vari açıklamaları da yüreğimize su serpmektedir. Beyinde bulunan toplardamarların tıkanması ve de enfekte olması sebebiyle kardeşimi Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde gözetim altında tutuyorlar. Bugün öğleden sonra uyutulmuştu. Daha sonrasında ise hekimleri durumunu gözlemlemek adına uyutmayı bıraktılar ve takibe başladılar. Riskli bölgede olduğundan dolayı ameliyat yapılamıyor. Ancak kanını seyrelterek tıkanmış damarı açmayı planlıyorlar. Bu konular ile alakadar gerekli tedavi şekli uygulanmaya başladı. Bugün öğleden sonra daha somut bilgiler almayı umuyorlar. Riski yüksek olan bu durumda sevindiğimiz şey ise beyinde yaşanan kötü duruma karşın beyin hasarı olmamış. Allah’ımız sevenlerinin dualarını kabul etti diye düşünüyoruz. Vermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gülüşüne hasret kaldığım kardeşim için dualarınıza talibiz...”

Kocaeli Barış Gazetesi ailesi olarak Ömer Arda Öztürk’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

17 Haz 2018 - 12:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler