DSP’de istifalar bugün de sürdü

Demokratik Sol Parti İzmit İlçe Başkanı Yıldırım’ın istifasının ardından İzmit İlçe yönetimi de toptan istifa etti.

Demokratik Sol Parti İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım bilindiği gibi dün 2011 yılından bu yana yürüttüğü İzmit İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmişti.  Yıldırın bugün sahibi olduğu Dilayla Cafe’de basın mensuplarına bir veda ve teşekkür yemeği verdi.

YÖNETİM DE İSTİFA ETTİ

Demokratik Sol Parti İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım’ın istifa kararının ardından ilçe yönetimi de istifa ettiğini açıkladı. Yönetim kurulu üyeleri istifa gerekçelerini, “ Yola Hülya başkanla çıktık. Onun bıraktığı yerde olmayız” şeklinde oldu.

GÜRPINAR’IN ADI GEÇİYOR

Demokratik Sol Parti İzmit İlçe yönetiminin toplu istifası sonrasında yeni ilçe yönetiminin kimlerde oluşacağı merakla beklenirken, İzmit İlçe Başkanlığı için 25. Dönem DSP Kocaeli Milletvekili adayı Avukat Selman Gürpınar’ın adının ön plana çıktığı öne sürüldü.

22 Tem 2015 - 15:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Dursun Ali Karagöz - Hülya başkanın istifası geç bile kalmış bir olay..Olay çünkü yıllarca her türlü haksızlığa uğramasına rağmen o hep mücadele etmiş, partisini pazarlık konusu yapmamış ve her platformda temsil etmiştir..DSP onunla gurur duymalıdır..Yerine gelecek selman bey

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Temmuz 15:51


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler