Doğan, Erdoğan'ın konuğu oldu

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Saray’da eski milletvekilleri için düzenlenen iftar programına katıldı

Doğan, Erdoğan'ın konuğu oldu
Doğan, Erdoğan'ın konuğu oldu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuğu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Saray’da eski milletvekilleri için düzenlenen iftar programına katılan Başkan Doğan, 22. Dönem görev arkadaşlarıyla hasret giderdi. Küllide Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuğu olmanın kendisi için büyük bir onur olduğuna dikkat çeken Doğan, “Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çıkmış olduğum bu kutlu yolda aynı davaya hizmet etmekten her zaman gurur duyuyorum. Güçlü Türkiye için tüm dünya mazlumları için reisin yolunda çalışmaya devam” dedi.

24 May 2018 - 10:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Orhan Gazi. - Vah vah şu tantanaya şu gösterişe bakın bizim ödediğimiz vergilerse sefa sürüyorlar sonrada mazlumların sesi olacağız diyorlar.Bu milletle ne kadar alay ettiklerini ve ne kadar küçük gördüklerini ortaya koyoyor.Ama olsun bu millet Allahın izni ile sarayın koltuğunu 24 haziranda devirmiş olacaktır.Bu da böyle bilinen.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 10:54


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler