DİKKAT! SICAKLIK DAHA DA ARTACAK

DİKKAT! SICAKLIK DAHA DA ARTACAK

Meteoroloji’den alınan verilere göre bu hafta hava mevsim normallerinin üzerinde hissedilecek. Yarın hava sıcaklığının 36 derece olması bekleniyor.

Meteorolojiden alınan bilgilere göre hava sıcaklığı artacak ve yüksek nem önümüzdeki salı gününe kadar devam edecek. Sıcaklık mevsim normallerinin 3 derece üstünde olacak. Bu sıcak hava dalgası Ağustos ayı sonuna kadar hüküm sürecek. Hava sıcaklığının 34 ile 36 derece arasında olması beklenen ilimizde nemin ise yüzde 80-90 oranında olacak olması hissedilen sıcaklığın 4-5 derece daha artmasına sebep olacak.

13 Ağu 2014 - 10:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler