Dikkat dolandırıcı olabilir!

İzmit Belediyesi’nden vatandaşlara dolandırıcı uyarısı yapıldı

Bazı kişilerin belediye başkan yardımcılarının adını kullanarak yardım topladığı ifade edilen uyarıda, vatandaşların bu kişilere itibar etmemeleri istendi.

Belediyeden yapılan açıklamada, “ Bazı kişilerin Belediye Başkan Yardımcılarının adını kullanarak yardım talebinde bulunduklarını öğrenmiş bulunuyoruz. İzmit Belediyesi’nin hiçbir başkan yardımcısı tarafından yardım talebinde bulunulmamaktadır. Belediye Başkan yardımcılarımızın adını kullanarak vatandaşları dolandıranlara itibar edilmesin. Bu durumla sık sık karşılaşmaktayız. Daha önceden de yaptığımız uyarılarda olduğu gibi kişi ya da kurumlar, yardım için arayanlar olduğunda 155 polisi ya da belediyemizin 318 00 20 numaralı telefonuna ihbarda bulunsunlar” denildi.

16 Oca 2018 - 11:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler