Derince Kent meydanında bayramlaşma

Derince’nin yenilenen Kent Meydanı’nda yapılan...

Derince’nin yenilenen Kent Meydanı’nda yapılan Kent Bayramlaşması’na katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, meydan düzenlemesinden dolayı Başkan Bulut’u tebrik ederek Derincelilerin her şeyin en güzeline layık olduğunu söyledi.

Derince İlçe Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin birlikte organize ettiği Kent Bayramlaşması ilçenin yenilenen Kent Meydanı’nda gerçekleşti. Geniş bir katılımın sağlandığı bayramlaşma programı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İlçe Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Ergin, Osman Dalkılıç ve Ayşe Mamat, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, askeri erkan, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, dernek yöneticileri ve vatandaşların geniş katılımıyla coşku içerisinde geçti.

Başkan Bulut birlik ve beraberliği vurguladı. Bayramlaşma töreni öncesinde organizasyonda açılış konuşmasını yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. 11 ayın sultanı olan Ramazan’ı hep birlikte geride bıraktık. Aile ortamı içerisinde burada bayramlaşmamızı gerçekleştiriyoruz. Derince’de bu birlik ve beraberlik daim olduğu müddetçe ilçemizin gelişmesine ve büyümesine önemli katkılar sağlanacaktır. Bu anlamda tüm arkadaşlarımıza bayram dolayısıyla ayrıca teşekkür ederim” şeklinde duygularını aktardı.

Başkan Bulut’un ardından konuşan İlçe Kaymakamı Mesut Yıldırım, “Rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’i geride bıraktık. Bu ay içerisinde tuttuğumuz oruçların ve ettiğimiz duaların kabul olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Ramazan’ın ardından çok şükür huzur ve güven ortamı içerisinde bayrama kavuştuk. Ülkemizde var olan huzur ve güven ortamının İslam coğrafyası içinde tecelli etmesini diliyorum. Saygının karşılıklı sevginin, dayanışmanın ve birlik ve beraberliğin timsali olan bu bayram günlerini ailenizle sevdiklerinizle beraber geçirmenizi niyaz ediyorum” dedi.

“Oruç nefsimizi terbiye ediyor”

17 Tem 2015 - 15:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler